Ολυμπιακός: Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι (vid)

Ολυμπιακός: Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι (vid)

Ολυμπιακός: Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι (vid)

bet365

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην ΕΣΚΑΝΑ για πέμπτη διαδοχική σεζόν.

Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν τον Ίκαρο με 123-62 στο κλειστό της Καλλιθέας στην τελευταία αναμέτρηση, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΕΣΚΑΝΑ, ενώ ταυτόχρονα εξασφάλισαν και τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Ο κόουτς Αντώνης Κουρμούλης έδωσε μετά τη νίκη της ομάδας του συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και τους συνεργάτες του: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Απόψε ήταν η κορύφωση με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της τοπικής Ένωσης και την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζει να ειπωθούν στον κόουτς Μπάρλο για το Παιδικό, όπως επίσης και στον κόουτς Τσαλδάρη για το Εφηβικό, αλλά και συνολικά για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό. Επιστέγασμα αυτής, ήταν η πρόκριση και των δύο τμημάτων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», δήλωσε αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Δημήτρη Τσαλδάρη που απουσίασε για λόγους υγείας.

Τους πόντους των πρωταθλητών πέτυχαν οι Δρίτσας 21(4 τρ. 8ασ.), Μούσα Ζειτ 26(1 τρ.), Γιοβάνης 9(1 τρ . 7 ασ.), Οικονομόπουλος 22 (3 τρ. 11 ασ.), Τσάμης 2, Ζορμπάς 16, Καραισκος 10, Αρφαράς 17 (3 τρ.), ενώ συμμετοχή είχε κι ο Αμπόση.

 

Τελευταία Νέα