«Δώσε Πάσα» για τις εκλογές ΕΣΚΑ: «Το μπάσκετ που οραματιζόμαστε είναι πλέον εδώ»

«Δώσε Πάσα» για τις εκλογές ΕΣΚΑ: «Το μπάσκετ που οραματιζόμαστε είναι πλέον εδώ»

bet365

Οι εκλογές της ΕΣΚΑ ολοκληρώθηκαν με την επικράτηση του Γιάννη Αλεξόπουλου και η πρωτοβουλία «Δώσε Πάσα» σχολίασε με ανακοίνωσή τις εξελίξεις.

Η πρωτοβουλία «Δώσε Πάσα», του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΣΚΑ, κάνοντας λόγο για «μία νέα εποχή για το μπάσκετ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μία νέα εποχή ξεκινά για το μπάσκετ, πιο αισιόδοξη και κυρίως ανανεωτική, με την αρχή να γίνεται στη μεγαλύτερη Ένωση της χώρας, την ΕΣΚΑ.

Τα σωματεία της Αθήνας προχώρησαν σε μια μεγάλη ανανέωση του Διοικητικού Συμβουλίου της οικείας Ένωσης, δείχνοντας ξεκάθαρα πως ζητούν μια διαφορετική αντίληψη στην άσκηση της διοίκησης.

Ζήτησαν ένα διοικητικό μοντέλο που θα βασίζεται στη διαφάνεια, στην αξιοκρατία, στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη χρηστή διακυβέρνηση.

Ζήτησαν μια Ένωση χωρίς στρεβλώσεις και στεγανά, σύγχρονη και αποτελεσματική.

Η πρωτοβουλία του Δώσε Πάσα νιώθοντας τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει εγγυάται την υλοποίηση όλων όσων πρεσβεύει. Άμεση ελάφρυνση των οικονομικών επιβαρύνσεων των Σωματείων, ψηφιακό μετασχηματισμό, έμφαση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, πλήρης διαφάνεια με δημοκρατικές διαδικασίες, διοικητική υποστήριξη όλων των Σωματείων.

Αρχής γενομένης από τη μεγαλύτερη Ένωση της Ελλάδας, την ΕΣΚΑ.

Σε αυτή τη προσπάθεια χρειάζονται όλοι, δίχως αποκλεισμούς, δίχως παρωπίδες αλλά προς μια κατεύθυνση. Όλοι μαζί. Για την αναγέννηση του Ελληνικού μπάσκετ.

Όλα τα παραπάνω θα γίνουν πράξη και δεν θα μείνουν απλές υποσχέσεις.

Το μπάσκετ που οραματιζόμαστε είναι πλέον εδώ και το πρόγραμμα του Δώσε Πάσα αρχίζει να εφαρμόζεται.

Η νέα εποχή μόλις ξεκίνησε!!!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα