ΕΟΚ: Παραμένει η προσωρινή διοίκηση, απορρίφθηκε η προσφυγή Φασούλα

ΕΟΚ: Παραμένει η προσωρινή διοίκηση, απορρίφθηκε η προσφυγή Φασούλα

bet365

Το Πρωτοδικείο απέρριψε την προσφυγή που έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, με την προσωρινή διοίκηση, με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, να παραμένει η ίδια.

Η νέα προσφυγή που κατέθεσε η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο.

Με αυτή ο πρώην διεθνής σέντερ και νυν υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, ζητούσε να κυρυχθεί έκπτωτη η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, ωστόσο με την απόφασή του το Πρωτοδικείο την διατήρησε.

Μετά τη νέα απόφαση, το Πρωτοδικείο δείχνει για άλλη μία φορά ότι δεν επιθυμεί να πάρει πάνω του την προσωρινή διαταγή, ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό της (νέας) απόφασης.

Με αυτά τα δεδομένα, οι εκλογές αναμένεται να διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου, όπως έχουν οριστεί από την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, εκτός αν υπάρξουν νεότερες κυβερνητικές εξελίξεις.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED