Παράταξη Φασούλα: «Σταματήστε τα διαδικαστικά παιχνίδια, μόνη λύση οι νόμιμες εκλογές»

Παράταξη Φασούλα: «Σταματήστε τα διαδικαστικά παιχνίδια, μόνη λύση οι νόμιμες εκλογές»

bet365

Από την πλευρά της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα υποστήριζαν ότι μοναδική λύση είναι η διεξαγωγή νόμιμων εκλογών και έριχναν ευθύνες στον Γιώργο Βασιλακόπουλο για το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει ακόμα οι αρχαιρεσίες.

Συγκεκριμένα από την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα έλεγαν ότι «η Ελληνική Ομοσπονδία είναι η μόνη αθλητική ομοσπονδία που δεν έχει κάνει αρχαιρεσίες με αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης Βασιλακόπουλου της οποίας εμφανίζεστε ως συνεχιστής. Την 31/3/2021 αναβάλατε τις εκλογές με αστείες προφάσεις ενώ την 30/5/2021 προκαλέσατε την παρέμβαση της Δημόσιας Αρχής με το τρόπο και το τόπο που αποφασίσατε να διεξάγετε τις τάχα δημοκρατικές εκλογές που ευαγγελίζεσθε.

Σταματήστε λοιπόν τα διαδικαστικά παιχνίδια τα οποία ο κόσμος του μπάσκετ κουράστηκε να παρακολουθεί και μην στέλνετε επιστολές δήθεν πολιτικού πολιτισμού κάνοντας υποδείξεις σε ανθρώπους που υπηρετούμε και αγαπάμε αποδεδειγμένα το άθλημα επί δεκαετίες. Μονή λύση η διεξαγωγή νόμιμων εκλογών. Μόνο έτσι θα τερματιστεί η νοσηρή αυτή περίοδος για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η επί δεκαετίες διοίκηση της Ομοσπονδίας και εσείς προσωπικά ως συνεχιστής της.»

 

Τελευταία Νέα