Εκλογές ΕΟΚ: Φασούλας και Λιόλιος πρότειναν τον Γιάννη Ράλλη για πρόεδρο προσωρινής διοίκησης

Γιώργος Κούβαρης
Εκλογές ΕΟΚ: Φασούλας και Λιόλιος πρότειναν τον Γιάννη Ράλλη για πρόεδρο προσωρινής διοίκησης

bet365

Ο παλαίμαχος διαιτητής, Βασίλης Ράλλης, αποτελεί τον «εκλεκτό» των Φασούλα και Λιόλιου για τη θέση του προέδρου της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ.

Μετά την κατάθεση των αιτήσεων από τις παρατάξεις όσον αφορά τη προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, η παράταξη του Παναγιώτης Φασούλα αλλά και η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου πρότειναν για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης τον παλαίμαχο διαιτητή, Γιάννη Ράλλη.

Άλλωστε η νέα διοίκηση πρωτοδικείου θα έχει τον ρόλο να οδηγήσει την Ομοσπονδία στις εκλογές, με πιθανότητες ημερομηνίες την 18η Ιουλίου ή την 25η Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι αιτήσεις έχουν καταθέσει επίσης ο Άγγελος Παπανικολάου, τα 21 σωματεία τα οποία ήταν εκτός μητρώου αλλά είχαν κερδίσει από το πρωτοδικείο τη συμμετοχή τους στις εκλογές όπως επίσης και «τρίτοι» οι οποίοι πρότειναν ως προσωρινή διοίκηση 19 μπασκετικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Γιώργος Καράγκουτης.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED