Ερχεται το My Story by Gazzetta!

Gazzetta team
Ερχεται το My Story by Gazzetta!

bet365

Την Παρασκευή (26/2) κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του GazzettaTV, #mystorybygazzetta, γιατί ήρθε η ώρα να μάθουμε όλοι τι κρύβεται πίσω από τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών.

Ο αθλητισμός είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία νίκη ή μία ήττα, ένα τρόπαιο ή έναν χαμένο τελικό, μία ντρίμπλα ή ένα σουτ.

Ο αθλητισμός είναι οι άνθρωποί του, τα συναισθήματά τους και οι ιστορίες τους. Είναι όλα αυτά που δεν βλέπουμε μπροστά μας. Όλα αυτά που δεν ξέρουμε. Όλα αυτά που δίνουν κίνητρο ακόμα και υπό τις χειρότερες συνθήκες.

Ο αθλητισμός είναι οι χιλιάδες ώρες στα γήπεδα και στα γυμναστήρια, οι εκατομμύρια στάλες ιδρώτα για την μία στιγμή δικαίωσης ή την μία στιγμή ατυχίας, που όλα θα πάνε κατά διαόλου.

Εμείς, οι θεατές, βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα των προσπαθειών των αθλητών, όμως αυτό είναι ένα ελάχιστο κομμάτι του παζλ.

Εκείνοι ξέρουν τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Εκείνοι ξέρουν τις θυσίες που είναι αναγκασμένοι να κάνουν. Εκείνοι ξέρουν πώς κατάφεραν να ξεπεράσουν προβλήματα που θα είχαν ρίξει τους περισσότερους από εμάς στα γόνατά μας.

Ο αθλητισμός είναι το σύνολο των βιωμάτων των πρωταγωνιστών του, είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον πόνο. Την έκρηξη. Την προσπάθεια.

Αυτή την αλήθεια θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε στο My Story by Gazzetta.

Στο πλαίσιο της νέας εκπομπής του GazzettaTV, οι πρωταγωνιστές της αθλητικής ζωής μας, θα εκμυστηρεύονται όλα όσα δεν ξέρουμε, όλα όσα μπορεί να υποπτευόμασταν, όλα όσα σφυρηλάτησαν την ύπαρξή τους και τους έδωσαν το έναυσμα γι’ αυτό το κάτι παραπάνω που όλοι θαυμάσαμε.

Η πρώτη ιστορία έρχεται την Παρασκευή (26/2). Θα ακολουθήσουν κι άλλες. Πολλές. Για να μάθουμε όλοι τι σημαίνει αθλητισμός. Για να νιώσουμε -όσο είναι δυνατόν- τι σημαίνει υπερπροσπάθεια. Για να θαυμάσουμε, να μάθουμε και να παραδειγματισμούμε.

 

Τελευταία Νέα