Τι «σημαίνει» η τροπολογία Αυγενάκη

Gazzetta team
Τι «σημαίνει» η τροπολογία Αυγενάκη

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δίνει τη δυνατότητα σε κάθε διοργανώτρια αρχή να ολοκληρώσει τη σεζόν όπως κρίνει καλύτερα

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει τα πάνω-κάτω σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς μας και ο αθλητισμός δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η νομοθετική διάταξη που θα φέρει ο Λευτέρης Αυγενάκης επί της ουσίας το επιβεβαιώνει, καθώς δίνει το ελεύθερο σε κάθε διοργανώτρια αρχή των ομαδικών πρωταθλημάτων, να ολοκληρώσει τη σεζόν όπως εκείνη θεωρεί καλύτερο! Με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Σε ελεύθερη μετάφραση δηλαδή, επιτρέπει στις λίγκες να πράξουν κατά το δοκούν και εάν μάλιστα το θελήσουν, να τροποποιήσουν την προκήρυξή τους και σε επιμέρους λεπτομέρειες, π.χ. τον αριθμό των ομάδων που προβιβάζονται ή υποβιβάζονται. Αυτό «μεταφράζεται» πως υπάρχει το «πράσινο φως» και για αύξηση ομάδων σε πρωταθλήματα ή αναδιαρθρώσεις κατηγοριών. Μάλιστα αφαιρείται η δυνατότητα στο οποιοδήποτε μέλος κάποιας λίγκα, να προσβάλει την Χ απόφαση που θα παρθεί. Σε απλά ελληνικά σημαίνει «λήξτε τα πρωταθλήματα όπως κρίνεται εσείς ως διοργανώτριες αρχές, δεν σας δεσμεύουν οι προκηρύξεις».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED