Οι 100 κορυφαίες στιγμές της δεκαετίας (100-91)

Gazzetta team
Οι 100 κορυφαίες στιγμές της δεκαετίας (100-91)

bet365

Το gazzetta.gr συγκέντρωσε τις 100 κορυφαίες στιγμές της δεκαετίας που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου 40 ημέρες και σας παρουσιάζει το πρώτο μέρος ενός γιγάντιου αφιερώματος.

Οι στιγμές που μας συγκίνησαν. Οι στιγμές που χαράχθηκαν με ανεξίτηλο μελάνι στο μυαλό μας. Οι στιγμές που συγκλόνισαν τον ελληνικό αθλητισμό. Το gazzetta.gr συγκέντρωσε τις 100 κορυφαίες στιγμές της δεκαετίας που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου 40 ημέρες και σας τις παρουσιάζει, για να θυμηθούμε ξανά όλοι μαζί τους αληθινούς πρωταγωνιστές τις αθλητικής μας ζωής.

Τα κριτήρια ήταν ξεκάθαρα, όμως προκάλεσαν ατελείωτες συζητήσεις.

  • Η δυσκολία του κατορθώματος
  • Η απήχηση του επιτεύγματος
  • Το μέγεθος της επιτυχίας ή της αποτυχίας
  • Η συγκίνηση που προσέφεραν

Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στη τελική μας κατάταξη.

Από τα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τις τεράστιες προκρίσεις σε Παγκόσμια κι Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, μέχρι τις κατακτήσεις των διαφόρων Ολύμπων του παγκόσμιου αθλητισμού, οι Έλληνες αθλητές απέδειξαν και στην δεκαετία που μας αποχαιρέτησε πως είναι σε θέση να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της χώρας μας και να μας κάνουν υπερήφανους ουκ ολίγες φορές!

Στην τελική μας λίστα διαλέξαμε 100 στιγμές! Στις… προεπιλογές υπήρχαν πολλές περισσότερες! Πάρα πολλές περισσότερες! Δεν θα σας το κρύψουμε, ότι κι εμείς εκπλαγήκαμε! Γι’ αυτό και το έργο της τελικής κατάταξης ήταν… δυσβάσταχτο σε μερικά σημεία.

Στο τέλος της παρουσίασης και των 100 στιγμών, όλοι εσείς θα έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε και να επιλέξετε τις δικές σας κορυφαίες στιγμές! Για να δούμε, πόσο κοντά θα πέσουμε;

Για αρχή, ας ξεκινήσουμε με τις θέσεις 100-91.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα