Η μεγαλύτερη «μάχη» των Gazzetta Awards

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Η μεγαλύτερη «μάχη» των Gazzetta Awards

bet365

Επτά προπονητές έχουν ήδη τετραψήφιο αριθμό ψήφων σε μια ψηφοφορία που θα κριθεί την τελευταία μέρα των Gazzetta Awards.

Την Κυριακή το βράδυ σας δώσαμε ένα πρώτο spoiler για το τι γίνεται στην κατηγορία του Καλύτερου Αθλητή στα Gazzetta Awards. Βράδυ Χριστουγέννων θα σας πούμε πως εξελίσσεται η ψηφοφορία στην πιο ανοικτή κατηγορία. Αυτή του Καλύτερου Προπονητή. Για να έχετε μία εικόνα στο πως έχουν «σπάσει» οι ψήφοι θα σας πούμε ότι οι 7 από τους 10 υποψήφιους έχουν ήδη τετραψήφιο αριθμό ψήφων!

Θυμίζουμε πως τις δύο προηγούμενες χρονιές το μπάσκετ είχε κυριαρχήσει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το 2015 ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε κερδίσει την ψήφο του αναγνωστικού κοινού και το 2016 ήταν η σειρά του Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος είχε κατακτήσει την EuroLeague με την ΤΣΣΚΑ. Φέτος; Θα είναι πάλι το μπάσκετ; Βλέποντας την ψηφοφορία, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος.

Κι αυτό γιατί φέτος υπάρχει δυνατές υποψηφιότητες από το πόλο, αλλά το αναγνωστικό κοινό κοιτάει και τις περιπτώσεις των προπονητών που ξεχώρισαν σε ατομικά αγωνίσματα.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά όμως μιας και το μπάσκετ δείχνει να έχει πάλι τον πρώτο λόγο αλλά με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές. Οχι μόνο μεταξύ του Τσάβι Πασκουάλ και του Ηλία Παπαθεοδώρου αλλά συνολικά και των επτά που έχουν πιάσει ήδη τον... τετραψήφιο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κερδίζει αρκετές ψήφους και με την πορεία του στο δεύτερο μισό του 2017 μιας και έχει τους «πράσινους» μέσα στην πρώτη τετράδα της EuroLeague και φυσικά πέρσι είχε κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα. Βεβαίως υπάρχει και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με το χρυσό που κατέκτησε με την Εθνική Νέων Ανδρών το καλοκαίρι.

Οπως χρυσό κατέκτησε και ο Τέο Λοράντος στο Παγκόσμιο με την Εθνική Νέων-Ανδρών στο πόλο. Ο Λοράντος μαζί με τον Θοδωρή Βλάχο είναι οι προπονητές από τον χώρο του πόλο που θέλουν να σπάσουν το... σερί του μπάσκετ κι αμφότεροι έχουν κερδίσει αρκετές ψήφους!

Ομως υπάρχουν και οι προπονητές που έκαναν την διαφορά με τους αθλητές τους σε ατομικά αγωνίσματα. Ο Δημήτρης Ράφτης αναδείχθηκε προ ημερών ως ο καλύτερος προπονητής στην ψηφοφορία του ΠΣΑΤ. Ο άνθρωπος του Λευτέρη Πετρούνια ξεχώρισε στην συγκεκριμένη ψηφοφορία αλλά ξεχωρίζει και στα Gazzetta Awards. Οπως φυσικά και ο Μίτσελ Κρίερ ο οποίος είναι ο προπονητής της Κατερίνας Στεφανίδη η οποία έχει σαρώσει τα πάντα δύο χρόνια τώρα.

Ποιος είναι ο έβδομος; Ο Κοβάτσεβιτς. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ο άνθρωπος δηλαδή που έφτασε τις «ερυθρόλευκες» και σε ευρωπαϊκό τελικό εκτός από το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Υπάρχουν βεβαίως και οι Κώστας Κεραμιδάς, Στέφανος Λέανδρος, Γιώργος Πομάσκι οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει αρκετές ψήφους.

Η ψηφοφορία έχει ανοίξει. Και μπορείς να κάνεις την διαφορά όχι μόνο στην κατηγορία του καλύτερου προπονητή αλλά και στις επόμενες πέντε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards