Ατύχημα με την Bentley ο Σισέ!

Δήμος Μπουλούκος
Ατύχημα με την Bentley ο Σισέ!

bet365

Tροχαίο ατύχημα είχε ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά την επιστροφή του από την προπόνηση στην Παιανία, χωρίς όμως να πάθει το παραμικρό! Εκνευρισμένος ο Γάλλος.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά την αποχώρησή του από την προπόνηση της Παιανίας είχε τροχαίο με την Bentley, αλλά δεν τραυματίστηκε. Υπεύθυνος είναι ο άλλος οδηγός που παραβίασε το stop.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γάλλος φορ τρακάρει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα και μάλιστα με το ίδιο αυτοκίνητο. Ο 29χρονος άσος είχε τρακάρει την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά τότε πηγαίνοντας προς τις πράσινες αθλητικές εγκαταστάσεις. Το πανάκριβο μαύρο αμάξι του Σισέ είχε υποστεί σημαντική ζημιά τότε.

Πάντως, ο Σισέ δεν φταίει για το τρακάρισμα, καθώς ο άλλος οδηγός έφυγε από Stop και έπεσε ελαφρά στο αυτοκίνητο του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Εκνευρισμένος ο Σισέ με δημοσίευμα

Ο Γάλλος φορ του Παναθηναϊκού θα τοποθετηθεί επίσημα για δημοσίευμα εφημερίδας που τον ήθελε να έχει συνάντηση (την Παρασκευή) με τον Νικόλα Πατέρα. Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, ο πρώην πρόεδρος του Τριφυλλιού και ο Σισέ μίλησαν για διάφορα θέματα και μέσα σε αυτά ήταν το μέλλον του αρχηγού στην ομάδα. Ο Σισέ είναι εκνευρισμένος με όσα έχουν ειπωθεί και θα δώσει την απάντησή του.

Ατομικό πρόγραμμα ο Τζιμπρίλ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Διαβάστε τι έγινε στην προπόνηση ΕΔΩ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα