Ερασιτέχνες εναντίον του Tom Dwan για 1,5 εκατομμύριο δολάρια!

Gazzetta team
Ερασιτέχνες εναντίον του Tom Dwan για 1,5 εκατομμύριο δολάρια!

bet365

Εάν πιστεύεις πως μπορείς να κερδίσεις έναν από τους καλύτερους παίκτες στο πόκερ, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις με τον durrrr και να κερδίσεις 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Η Full Tilt Poker μόλις ανακοίνωσε την προώθηση της durrrr Challenge. Ο Tom "durrrr" Dwan δεν έχει ακόμα τελειώσει με τις υπόλοιπες «υποχρεώσεις» του και προσθέτει άλλη μία στον κατάλογό του.

Η συγκεκριμένη durrrr Challenge μας θυμίζει αμυδρά άλλες που συμβαίνουν στον κόσμο του online πόκερ γιατί οι κανόνες είναι λίγο διαφορετικοί. Για να συμμετέχουν σε αυτήν την αναμέτρηση οι παίχτες πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να παίζουν ring games, τουρνουά, matrix tourneys, heads up και φυσικά να μπορούν να παίξουν σε πολλά τραπέζια ταυτόχρονα.

Η αναμέτρηση είναι ανοιχτή σε παίχτες όλων των stakes, που θα καταφέρουν να μπουν στην κορυφή του πίνακα της κατάταξης ,μέχρι την Κυριακή 13 Μαρτίου. Οι παίχτες κερδίζουν τους πόντους στον πίνακα κατάταξης απλά κερδίζοντας pots παίζοντας σε δύο ή περισσότερα no-limit hold'em ή pot-limit Omaha τραπέζια ή απλά παίζοντας σε ένα Rush Poker τραπέζι.

Οι 9 παίχτες που θα καταφέρουν να βρεθούν στην κορυφή της κατάταξης θα παίξουν σε ένα $25.000 Matrix Tournament τεσσάρων τραπεζιών το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου και ο παίχτης που θα αναδειχθεί νικητής θα παίξει με τον Dwan σε 4 ταυτόχρονα τραπέζια heads-up sit-n-go. Ο νικητής θα σηκωθεί από το τραπέζι με 1,5 εκατομμύριο δολάρια στον λογαριασμό του.

PokerNostra.gr

www.pokernostra.gr

 

Τελευταία Νέα