Tζάμπολ με απουσίες

Gazzetta team
Tζάμπολ με απουσίες

bet365

Με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Μαρούσι (19:00, ΕΤ1) ξεκινάει η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο οι απουσίες περισσεύουν τόσο στις δύο ομάδες, όσο και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των τεσσάρων αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στο «τριφύλλι» για τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο ματς των περσινών τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το Μαρούσι θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης στο ΟΑΚΑ, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ξένοι που έχει αποκτήσει λόγω του μπλόκου από τη FIBA για τις οφειλές προς τον Τζάρεντ Χόμαν, όπως και ο Νέστορας Κόμματος (σ.σ. το letter of clearence του παίκτη βρίσκεται στην Τουρκία) και ο Γάιος Σκορδίλης.

Στην αναμέτρηση πιθανόν να αγωνιστεί ο Γιώργος Σακελλαρίου, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα του Νίκου Λινάρδου και ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση.

Όμως και ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει τα δικά του προβλήματα, καθώς ο Κώστας Τσαρτσαρής ταλαιπωρείται από ίωση και πιθανόν να μην αγωνιστεί, ο Μάικ Μπατίστ που δεν έχει μπει ακόμα σε φουλ ρυθμό προπόνησης, καθώς και ο Στράτος Περπέρογλου που συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή μετά τη θρόμβωση που υπέστη το καλοκαίρι. Αντιθέτως, το «παρών» αναμένεται να δώσουν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Νικ Καλάθης, μια και ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης τον νικητή του ζευγαριού Καβάλα-Ηλυσιακός.

 

Τελευταία Νέα