Αντίδραση (κύκλων) Τζίγκερ

Αντίδραση (κύκλων) Τζίγκερ

Gazzetta team
Αντίδραση (κύκλων) Τζίγκερ

bet365

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση για το χάλι του Παναθηναϊκού. Μέσω κύκλων, όμως ισχυρίζεται πως «ισχύει ότι δεν ασχολείται και πουλάει σε όποιον ενδιαφέρεται». Τα ερωτηματικά παραμένουν...

Μετά τον αποκλεισμό από την Οντένσε, τη φυγή των μεγάλων ονομάτων της ομάδας, ήρθε και η τριάρα από τη Μακάμπι για να κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό. Η οργή των οπαδών είναι δεδομένη και επικεντρώνεται στους μετόχους που παραμένουν άφαντοι σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την ομάδα.
Τα πυρά συγκεντρώνει ως επί το πλείστον, χωρίς να... γλιτώνουν και οι υπόλοιποι, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών, ασχέτως εάν ο ίδιος λέει ότι ενεργεί σαν να κατέχει κάτι περισσότερο από το 30%.
Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τα όσα συμβαίνουν, αλλά το στενό του περιβάλλον παραπέμπει στην επιστολή που είχε στείλει στο Διοικητικό Συμβούλιο της 7ης Ιουλίου και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Είμαι συνεπής και ξεκάθαρος στην στάση μου όλο αυτόν τον καιρό. Τόσο η οικογένεια μου όσο και εγώ προσωπικά, έχουμε αποδείξει ότι δεν θα σταθούμε εμπόδιο για την εξέλιξη του Παναθηναϊκού. Η δυσχερής οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν οφείλεται σε εμάς.
Αντιθέτως, συμβάλλουμε στην προσπάθεια που γίνεται να υπάρχει διοικητική σταθερότητα και εύρυθμη λειτουργία στην Π.Α.Ε., έτσι ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος να βρεθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο Πρωτοδικείο».
Δηλαδή ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιμένει ότι δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί ξανά με τον Παναθηναϊκό και είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει ακόμα και το υπόλοιπο ποσοστό των μετοχών που κατέχει - ενδεχομένως και χωρίς αντάλλαγμα - αρκεί ο υποψήφιος επενδυτής να αποδείξει ότι έχει στόχο και όραμα για τον Παναθηναϊκό που μπορεί να φέρει εις πέρας!
Αρα, σύμφωνα και πάλι με το στενό του περιβάλλον, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν θα σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε εξέλιξη για το καλό της ομάδας, φτάνει να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο.
Βεβαίως, αυτή η πρόθεση παραμένει ασαφής καθώς δεν διευκρινίζει αν χαρίζει όλο το ποσοστό που κατέχει ή το 30% που θεωρητικά διαχειρίζεται, αν το χαρίζει ή το πουλάει, ενώ εντελώς άγνωστο είναι το ύψος των χρεών και το κυριότερο: Μπορεί να ασκήσει κάποιος διοίκηση αγοράζοντας το 30%, το 54,7% ή πρέπει να πάρει και το ποσοστό των υπολοίπων μετόχων για να παίρνει μόνος του αποφάσεις; Δεδομένου ότι στην πολυμετοχικότητα καμία απόφαση δεν τίθεται σε ισχύ αν δεν συμφωνεί το 66,7% των μετόχων, γίνεται σαφές πως όποιος θέλει να βάλει τα ωραία του λεφτά δεν αρκεί να πάρει το ποσοστό του Τζίγκερ και τα χρέη που κουβαλάει η ΠΑΕ, αλλά να παραιτηθούν όλοι οι μεγαλομέτοχοι από το ποσοστό τους... Μύλος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα