Μπάσκετ στο Βόσπορο με «Τεό» (pics)
Καλοκαίρι και τι πιο όμορφο από το να παίζεις μπάσκετ στα μέσα του Βοσπόρου! Η γειτονική χώρα με την εταιρία Red Bull διοργάνωσε τον πιο πρωτότυπο αγώνα μπάσκετ στο πλαίσιο του «King Of The Rock». Τούρκοι παίκτες μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα πάνω σε πλοίο προσφέροντας θέαμα στο κοινό που είχε την τύχη να απολαύσει το παιχνίδι!
Ο «Τεό» που έχει συζητήσει με πολλές ομάδες, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του για ένα ή δύο χρόνια και η Τουρκία θα μπορούσε να είναι μία επιλογή!
Δείτε στην photo gallery τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gazzetta.gr!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.





