Γκολ από τα... 60 μέτρα! (video)
Καναδάς και Αγγλία αναμετρήθηκαν για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 17 ετών. Οι Άγγλοι προηγήθηκαν δύο φορές στο παιχνίδι, όμως στο 87' ο αναπληρωματικός (!) τερματοφύλακας των Καναδών πέτυχε απίστευτο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2!
Ο Ρόμπερτς πήρε την μπάλα από την περιοχή, ανέβηκε λίγα μέτρα και έκανε το γέμισμα. Η μπάλα δεν βρήκε πουθενά, ο Τζόρνταν Πίκφορντ έκανε λανθασμένη εκτίμηση και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα του! Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ τερματοφύλακα στην ιστορία της διοργάνωσης!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
