«Θα παίξει μουσική ο Σισέ»

«Θα παίξει μουσική ο Σισέ»

«Θα παίξει μουσική ο Σισέ»

bet365

Μπορεί η πρόσκληση να μιλάει για πάρτι... αποχαιρετισμού, αλλά όπως δήλωσε στο gazzetta.gr ο ιδιοκτήτης club της Xαλκίδας, ο Τζιμπρίλ Σισέ θα έχει το ρόλο dj!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται την Παρασκευή στο Gaz Club στη Χαλκίδα, με το πάρτι να έχει ώρα έναρξης τις 22.00. Ο Σισέ θα πάρει θέση στα decks και θα παίξει μουσική για όλους τους φίλους του Τριφυλλιού και όχι μόνο.

Η αφίσα της παρουσίας του Τζιμπρίλ Σισέ στο νυχτερινό κλαμπ αφήνει υπόνοιες για... αποχαιρετισμό, μιας και γράφει: «The best farewell party ever» με γκεστ σταρ τον Γάλλο άσο, που σημαίνει: «Το καλύτερο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έγινε ποτέ».

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, τον Χάρη Σπύρου, ο οποίος μας ενημέρωσε πως ο Τζιμπρίλ Σισέ θα βρεθεί στο Gaz Club στη Χαλκίδα για να παίξει μουσική: «Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα βρεθεί την Παρασκευή στη Χαλκίδα για να παίξει μουσική», ήταν η απάντησή του για το πάρτι.

Το πάρτι το διοργανώνει ο Σισέ; Θα είναι το αποχαιρετιστήριό του επειδή φεύγει από την Ελλάδα;

«Δεν το γνωρίζω αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα βρεθεί ως γκεστ σταρ στα decks και θα παίξει μουσική για τον κόσμο που θα βρίσκεται εκεί την ώρα στο μαγαζί. Δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο».

Η συνομιλία έκλεισε με τον Χάρη Σπύρου να επαναλαμβάνει πως: «Ο Σισέ θα παίξει μουσική»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα