Πρώτα Μπόλονι, στο... βάθος Κούπερ

Πρώτα Μπόλονι, στο... βάθος Κούπερ

Πρώτα Μπόλονι, στο... βάθος Κούπερ

bet365

Αναχώρησε για το εξωτερικό ο Παντελής Κωνσταντινίδης με σκοπό να κλείσει το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ άμεσα. Πρώτος σταθμός η Γαλλία για τον Λάζλο Μπόλονι. Αύριο θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να συναντηθεί με υποψήφιους προπονητές, μέσα σε αυτούς και οΈκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στη Λιλ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, σε συνάντηση με τον Λάζλο Μπόλονι και αναμένεται να είναι μαραθώνια. Οι δύο άνδρες είχαν τις τελευταίες ημέρες σχεδόν καθημερινή επαφή, με αποτέλεσμα να κλειστεί το τελικό ραντεβού για σήμερα (31/5).

Σε ανοιχτή γραμμή με Ζαγοράκη

Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί τη συνεργασία με τον Ρουμάνο τεχνικό καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν τον άνθρωπο που μπορεί να δημιουργήσει μια ποιοτική ομάδα. Όλο λοιπόν το βάρος πέφτει πάνω στον Μπόλονι, με τον Κωνσταντινίδη να βρίσκεται ήδη σε ανοιχτή γραμμή με Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερώνει τον Θόδωρο Ζαγοράκη για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Αύριο Ισπανία

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ταύτιση απόψεων, ο επόμενος προορισμός του Κωνσταντινίδη σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι η Ισπανία. Ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» θα συναντηθεί με προπονητές από την Ιβηρική και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Έκτορ Ράουλ Κούπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα