Είπε όχι στη Λέγκια ο Γκερέιρο

Είπε όχι στη Λέγκια ο Γκερέιρο

Gazzetta team
Είπε όχι στη Λέγκια ο Γκερέιρο

bet365

Ο Ρότζερ Γκερέιρο απέρριψε, σύμφωνα με τα πολωνικά μέσα, την πρόταση που του έκανε η Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία τα είχε βρει με την ΑΕΚ για την αγορά του παίκτη, μιας και η Ένωση δεν θα έλεγε όχι σε όποια προσφορά και να ερχόταν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία, οι εκπρόσωποι που βρισκόντουσαν στην Αθήνα για να διαπραγματευτούν με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ήταν απεσταλμένοι της Λέγκια Βαρσοβίας και είχαν έρθει για να διαπραγματευτούν για την αγορά του Ρότζερ Γκερέιρο.

Η προσφορά που έγινε στην Ένωση, έγινε αποδεκτή, καθώς η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δύσκολα θα έλεγε όχι σε οποιαδήποτε προσφορά και να έφτανε.

Ωστόσο αυτός που είπε το όχι τελικά ήταν ο ίδιος ο παίκτης, καθώς το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε δεν τον ικανοποίησε. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η προσφορά που του έγινε άγγιζε τα 400.000 ευρώ, την ώρα που το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ πλησιάζει τα 600.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα