Όλε Σκόμποε: «Ο δικός μου Άρης»

Gazzetta team

bet365

Με συνέντευξή του σε αθλητική εφημερίδα ο πρώην προπονητης του Άρη Όλε Σκόμποε μίλησε για την ομάδα της καρδιάς του, τη αυτοβιογραφία που θα εκδώσει, την Ελλάδα αλλά και τα παράπονα του.

Ο Δανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal News» και μίλησε για πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα θέματα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:


Τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το βιβλίο που σχεδιάζετε να εκδώσετε;

«Θα είναι η αυτοβιογραφία μου. Θα περιλαμβάνει γεγονότα από τη ζωή μου και κυρίως από την ποδοσφαιρική μου καριέρα».

Γιατί επιλέξατε την Ελλάδα για να γράψετε το βιβλίο σας;

«Ήθελα να είμαι απόλυτα ήρεμος και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα και την περιοχή της Ασπροβάλτας για να μείνω και όχι τη Θεσσαλονίκη. Εξάλλου στην Ελλάδα πέρασα τις καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που αγωνίστηκα με τη φανέλα του Άρη».

Επισκεφτήκατε έπειτα από χρόνια το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πώς αισθανθήκατε;

«Όταν μπήκα στο γήπεδο, ανατρίχιασα. Ένιωσα να περνάνε από μπροστά μου όλες οι αναμνήσεις. Επίσης οι εγκαταστάσεις έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ με τα έργα που έχουν γίνει. Οι φίλαθλοι του Άρη με υποδέχτηκαν πολύ θερμά και έδειξαν ότι δεν με έχουν ξεχάσει. Ήρθαν κοντά μου άνθρωποι όλων των ηλικιών και μου έσφιξαν το χέρι. Αυτό είναι κάτι που δεν το αλλάζω με τίποτα. Η καρδιά μου ανήκει στον Άρη, είναι "κιτρινόμαυρη". Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, επίσης, και από τη συμπεριφορά της διοίκησης. Ο κ. Σκόρδας ήρθε εκεί που καθόμουν, με καλωσόρισε και μιλήσαμε».


Η ομάδα του Άρη ήταν καλύτερη από αυτήν που είχατε εσείς την αγωνιστική περίοδο 2003-04;

«Φυσικά και ήταν καλύτερη. Οι παίκτες είναι πιο ποιοτικοί και γενικά ήταν καλύτερο το σύνολο. Έστω και αν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν έπιασαν πολύ καλή απόδοση. Και στη δική μου ομάδα, βέβαια, υπήρχαν κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές. Οι ξένοι παίκτες μπορεί να ήταν η πλειοψηφία, όμως, έχουν ταλέντο. Έστω και αν εγώ θεωρώ ότι θα πρέπει να αγωνίζονται περισσότεροι Έλληνες, όχι μόνο στον Άρη, αλλά και σε όλες τις ελληνικές ομάδες».

Το διάστημα που είστε στην Ελλάδα έχετε μιλήσει με τους πρώην συμπαίκτες σας;

«Φυσικά και έχω μιλήσει. Κάθε φορά που έρχομαι βρισκόμαστε και θυμόμαστε τα παλιά. Ειδικά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Μπενφίκα, Περούτζια και Σεντ Ετιέν δεν γίνεται να ξεχαστούν όσα χρόνια και αν περάσουν. Από τους πρώην συμπαίκτες μου δεν έχω κανένα παράπονο. Από άλλους, όμως, έχω, γιατί μου φέρθηκαν αχάριστα».

Τι εννοείτε; Από ποιους έχετε παράπονο;

«Όταν ήρθα σαν προπονητής στον Άρη, την περίοδο 2003-04, και εγώ και η γυναίκα μου αφήσαμε τις δουλειές μας στη Δανία. Δεν με πείραξε, γιατί ήθελα να βοηθήσω τον Άρη. Έχασα έτσι πολύ περισσότερα χρήματα από τις 10.000 ευρώ που είχαν πει ότι θα μου δώσουν. Όταν είχα έρθει τότε στην ομάδα στη διοίκηση ήταν οι Τσαρούχας και Καραμπέρης. Όταν ανέλαβα μου έλεγαν ότι τους έσωσα και ότι με ευχαριστούν που βοηθάω τον Αρη. Έπειτα από τρεις μήνες απομακρύνθηκα από την ομάδα και δεν μου πλήρωσαν ποτέ τον τελευταίο μήνα. Νομίζω ότι μου φέρθηκαν αχάριστα, όμως δεν είναι αυτό που με πειράζει περισσότερο. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν στο γήπεδο και ο κ. Τσαρούχας. Ενώ με είδε, δεν ήρθε καν να με χαιρετήσει».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα