Χανιά: Πέθανε ο 60χρονος γιατρός που πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε

Gazzetta team
Χανιά: Πέθανε ο 60χρονος γιατρός που πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε

bet365

Ο 60χρονος πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Έφερε σοβαρότατα τραύματα από σφαίρα στο κεφάλι και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/7) ο 60χρονος γιατρός στα Χανιά, που πυροβόλησε το απόγευμα της Κυριακής (26/7), στο Πασάκι Χανίων, την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, σήμερα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 60χρονος, έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ, υπέκυψε στα τραύματά του.

Από την πρώτη στιγμή η κατάστασή του είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη, καθώς έφερε σοβαρότατα τραύματα από σφαίρα στο κεφάλι.

Την ίδια ώρα, η 55χρονη νοσηλεύεται ακόμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένη, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν περίπου στις 4 το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 60χρονος άνδρας -συνταξιούχος γιατρός- πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του.

Εκεί ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, που είχε ως αποτέλεσμα ο σύζυγος να βγάλει το όπλο και να πυροβολήσει πρώτα την 55χρονη στην κοιλιά και ύστερα να στρέψει την κάνη στο κεφάλι του και να αυτοπυροβοληθεί.

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο πατέρας της γυναίκας, ο οποίος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε και τον 16χρονο γιο της οικογένειας, ο οποίος ευτυχώς έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι.

 

Τελευταία Νέα