MasterChef: «Δεν χωρίσαμε ποτέ με την Μαρία, έδινε μια απαλή… όμορφη γκρίνια» είπε ο Μπέλλος (vid)

Gazzetta team
MasterChef: «Δεν χωρίσαμε ποτέ με την Μαρία, έδινε μια απαλή… όμορφη γκρίνια» είπε ο Μπέλλος (vid)

bet365

Ο Δημήτρης μίλησε για την σχέση του με την Μαρία Μπέη στο MasterChef αλλά και εκτός παιχνιδιού.

Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχώρησε πρόσφατα από το MasterChef και τόσο εκείνος όσο και η Μαρία Μπέη έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό και για την σχέση τους.

Μάλιστα φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει μετά το τέλος των γυρισμάτων, ενώ κάποια πρόσφατα βίντεο τους έδειχναν μαζί και ερωτευμένους.

Ο ίδιος ο Δημήτρης απάντησε στην εκπομπή του Star αν είναι μαζί με την Μαρία ακόμα.

Όπως είπε δεν έχουν χωρίσει ποτέ και είναι ακόμα μαζί.

Παράλληλα αποκάλυψε πως κάποια στιγμή ήταν πιεσμένος ψυχολογικά και αποφάσισε να φύγει από τον διαγωνισμό, αλλά η Μαρία ήταν εκείνη που τον κράτησε μέσα.

«Ήμουν πεσμένος ψυχολογικά από κάποιο σημείο του διαγωνισμού και μετά, ειλικρινά ήθελα να φύγω γιατί κάποια πράγματα με ενόχλησαν. Θα το αφήσω εκεί. Με ενόχλησαν πάρα πολύ και η Μαρία ήταν αυτή που με κράτησε στον διαγωνισμό. Δεν έχασα επίτηδες για να μείνει η Μαρία στο παιχνίδι», ανέφερε.

«Είμαστε μαζί με τη Μαρία! Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, εγώ πήγα σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της. Όχι, δεν χωρίσαμε ποτέ. Για μένα ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι. Η Μαρία έδινες ένα χρώμα και μια… απαλή όμορφη γκρίνια. Μέχρι και για μένα ήμασταν λίγο κουραστικοί μέσα στο σπίτι», τόνισε για την σχέση του με την μελαχρινή παίκτρια.

 

Τελευταία Νέα