Προγνωστικά στοιχήματος | Οταν νικάει, το κάνει από ημίχρονο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Οταν νικάει, το κάνει από ημίχρονο

bet365

Ενα ενδιαφέρον στατιστικό, όπως επιβεβαιώνεται στις βαθμολογίες στοίχημα και μπορεί να αποτελέσει οδηγό για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, προκύπτει από το σημερινό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο και κατά συνέπεια στο κουπόνι του ΟΠΑΠ Πάμε Στοίχημα. Ειδικότερα, η Λειψία μετράει 8 νίκες ως φιλοξενούμενη στη φετινή Μπουντεσλίγκα. Και στις οκτώ αυτές νίκες, έχει συνδυάσει το διπλό στο ημίχρονο με το διπλό τελικό. Μάλιστα, τις 14 προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, παραμένει αήττητη, με 12 νίκες και 2 ισοπαλίες απολογισμό. Σήμερα φιλοξενείται από την Κολωνία, μία ομάδα που παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της.

Με δεδομένο πάντως πως το βαθμολογικό κίνητρο είναι μεγαλύτερο από πλευράς Λειψίας (Τσάμπιονς Λιγκ) και από τη στιγμή που σκοράρει αρκετά ενώ παρουσιάζεται και πιο συνεπής αμυντικά από τη σημερινή της αντίπαλο, της δίνουν τον πρώτο λόγο νίκης. Με βάση και το παραπάνω στατιστικό, το διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό σε απόδοση 2.10 στη Winmasters αποτελεί την επιλογή μας.

Αγωνιστική δράση έχουμε και στη Δανία, από όπου προέρχεται η επόμενη επιλογή μας, από το ματς Ααρχαους – Οντενσε. Η γηπεδούχος διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της πρόσφατης ιστορίας της και έχει καταφέρει να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο τόσο στα εντός όσο και τα εκτός έδρας ματς. Οκτώ εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη (5 ήττες, 3 ισοπαλίες στο διάστημα αυτό) για την Οντενσε, η οποία σήμερα θα έχει να αντιμετωπίσει και απουσίες βασικών της μονάδων από άμυνα και μεσαία γραμμή (Αντερσεν, Ντράχμαν, Τσβέρτσκοφ). Ως αυτού, ο άσος είναι το σημείο που μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Από τη Δανία προέρχεται και η τελευταία επιλογή της ημέρας. Στην έδρα της Λίνγκμπι αγωνίζεται η Κοπεγχάγη, η οποία εφόσον θέλει να διατηρήσει τις όποιες πιθανότητες για τίτλο, πρέπει να πάρει τη νίκη, ώστε να μειώσει στο -9 (με παιχνίδι περισσότερο) τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ, εν όψει και των πλέι οφ. Πιστεύουμε πως είναι σε θέση εύκολα ή δύσκολα να νικήσει και επιλέγουμε το διπλό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα