Το σχολείο στο σπίτι: Ασκήσεις Επανάληψης για τα παιδιά που μένουν στο σπίτι

Gazzetta team
Το σχολείο στο σπίτι: Ασκήσεις Επανάληψης για τα παιδιά που μένουν στο σπίτι

bet365

Κάθε τάξη από τη σειρά ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ αποτελείται από 52 σελίδες και έχει τιμή 3,9 ευρώ.

Μια πρωτότυπη σειρά Παιδικών Λευκωμάτων με Ασκήσεις Επανάληψης σε Γλώσσα και Μαθηματικά για κάθε τάξη του Δημοτικού ξεχωριστά με τίτλο ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ κυκλοφορεί σε περίπτερα κ μίνι μάρκετ όλης της χώρας, για να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών που μένουν στο σπίτι.

Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί μια πλήρης σειρά λευκωμάτων που περιέχει ασκήσεις επανάληψης βασισμένες στην επίσημη διδακτέα ύλη. Σε μια περίοδο που το κλείσιμο των σχολείων συνεχίζεται, πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο για τα παιδιά που μένουν σπίτι και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη μέθοδο της τηλε-εκπαίδευσης, για τους γονείς που ανησυχούν ότι η εκπαιδευτική χρονιά είναι χαμένη και τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να καλύψουν τα κενά των μαθητών και μαθητριών τους.

Κάθε τάξη από τη σειρά ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ αποτελείται από 52 σελίδες και έχει τιμή 3,9 ευρώ. Ολες οι εκδόσεις έχουν δημιουργηθεί με χρήση ειδικών χαρτιών και οικολογικών χρωμάτων, είναι συσκευασμένες σε φακέλους πολυτελείας και περιέχουν Ασκήσεις Επανάληψης σε Γλώσσα / Μαθηματικά μαζί με Λύσεις και Απαντήσεις.

Παρέχεται επίσης δυνατότητα αποστολής τευχών μέσω της σελίδας TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ στο facebook και στο τηλ. 210-6000771.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED