#ΜένουμεΣπίτι: 40' γυμναστικής, για να "καούμε" στο σαλόνι μας (vid)

Gazzetta team
#ΜένουμεΣπίτι: 40' γυμναστικής, για να "καούμε" στο σαλόνι μας (vid)

bet365

Ο Σταμάτης Λένης και η Δήμητρα Μάρκου μας δείχνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής 40' λεπτών που μας βοηθά να συντηρήσουμε την φυσική κατάστασή μας όσο μένουμε σπίτι.

Ο Σταμάτης Λένης, ένας εκ των κορυφαίων προπονητών ενδυνάμωσης, διακεκριμένος πρώην πρωταθλητής στο άλμα εις τριπλούν και ιδρυτής του Αθλητικού Ομίλου Α.Ο. Κάλλιστος, απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, μαζί με την Δήμητρα Μάρκου, πρώην αθλήτρια με διεθνείς παρουσίες στο άλμα εις τριπλούν γυμνάζονται μαζί μας. Μας δείχνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασκήσεων, διάρκειας 40' λεπτών, που μας βοηθά να κρατήσουμε ή και να αποκτήσουμε καλή φυσική κατάσταση στο διάστημα της παραμονής μας στο σπίτι.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μπορεί να ακολουθήσει κανείς χωρίς την απαίτηση να διαθέτει εξοπλισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε έναν μικρό χώρο άσκησης στο σπίτι σας, και να προετοιμαστείτε για να "καείτε" για 40' λεπτά.

Ενας εκ των κορυφαίων Ελλήνων γυμναστών, στον οποίο εμπιστεύονται την προπόνησή τους δεκάδες αθλητές του κορυφαίου επιπέδου από όλα τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα, μας δείχνει τον τρόπο για να παραμείνουμε fit στον καιρό που μένουμε σπίτι! Αν θέλετε να γυμνάζεστε καθημερινά μαζί τους από απόσταση, δείτε τις πληροφορίες στο τέλος του video.

 

Τελευταία Νέα