Πόσες νέες λέξεις μπορεί να πει ο Tonis Sfinos σε μία συνέντευξη;

Gazzetta team
Πόσες νέες λέξεις μπορεί να πει ο Tonis Sfinos σε μία συνέντευξη;

bet365

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Barbarella για να ταξιδέψει το κοινό με τις επιτυχίες του, ταξίδεψε με τη Νικολέτα Κανάκη από το www.18-24.gr σε μια συνέντευξη διαφορετική από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει.

Για τον Toni Sfino δε χρειάζεται καμία εισαγωγή. Αρκεί μια φορά να τον δεις στη σκηνή και θα τον θυμάσαι για πάντα! Όταν τον συναντάς δεν ξέρεις ποτέ τι σε περιμένει! Τα τελευταία εννιά χρόνια έχει έρθει και κάνει τα δικά του, όπως συνηθίζει να λέει, παρασύροντας το κοινό στους ρυθμούς μιας άλλης εποχής.

Ο International playboy, ο πρίγκιπας του πάθους, ο τυφώνας της λεβάντας και άλλα πολλά είναι πάνω απ΄ όλα ευρηματικός, ανατρεπτικός, ευγενικός και gentleman.

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Barbarella για να ταξιδέψει το κοινό με τις επιτυχίες του, ταξίδεψε με τη Νικολέτα Κανάκη από το www.18-24.gr σε μια συνέντευξη διαφορετική από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του μέχρι σήμερα, με ποιους Έλληνες καλλιτέχνες θα ήθελε να συνεργαστεί αλλά και που του αρέσει να ταξιδεύει.

Πόσες νέες λέξεις μπορεί να πει ο Tonis Sfinos κατά τη διάρκεια της συνέντευξης; Ποιος είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού και από που τον έχει εμπνευστεί; Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει σε διακοπές;

Ξέρετε τι καιρό θα κάνει αύριο; Ο Tonis Sfinos λέει το δελτίο καιρού και άλλα πολλά στο βίντεο που ακολουθεί. Απολαύστε τον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα