Αρση βαρών: Δύο χάλκινα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Κ23 η Χαριτοπούλου

Newsroom
Αρση βαρών: Δύο χάλκινα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Κ23 η Χαριτοπούλου

bet365

Με δύο χάλκινα μετάλλια από την Δέσποινα Χαριτοπούλου, συνεχίστηκαν οι εξαιρετικές εμφανίσεις της ελληνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών Εφήβων/νεανίδων και Κ23 που διεξάγεται στο Δυρράχιο.

Η Δέσποινα Χαριτοπούλου συμμετείχε στην κατηγορία των 76κ. στις γυναίκες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος άρσης βαρών Κ23 και κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια, ένα στο ζετέ με 106 κιλά κι ένα στο σύνολο με 185 κιλά.

Στο αρασέ η Χαριτοπούλου σήκωσε με την Τρίτη προσπάθεια τα 79 και κατετάγη 4η. Την Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασαν στο σύνολο η Ολλανδέζα Μερέλ με 211 κιλά και η Γιούτα από την Φινλανδία με 201 κιλά.

Μετά τον αγώνα η Δέσποινα Χαριοτοπούλου δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τα χάλκινα μετάλλια. Στον αγώνα ήμουν αγχωμένη και μπορούσα να δώσω περισσότερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου καθώς και την Ομοσπονδία που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο εξωτερικό και φυσικά τον προπονητή μου Χρήστο Καμαριανάκη που χωρίς αυτόν δεν θα είχα φτάσει εδώ».

Η Ελλάδα με τα δύο μετάλλια της Χαριτοπούλου έφτασε τα έξι στο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών Εφήβων/νεανίδων και Κ23, καθώς είχαν προηγηθεί το αργυρό του Κωνσταντίνου Λαμπρίδη στα 61κ. των εφήβων και τα τρία χάλκινα στα 59κ. στις γυναίκες Κ23, της Σοφίας Γεωργοπούλου.

 

Τελευταία Νέα