Τρία χάλκινα για την Γεωργοπούλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23

Newsroom
Τρία χάλκινα για την Γεωργοπούλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23

bet365

Σημαντική επιτυχία για την άρση βαρών της χώρας μας, με την Σοφία Γεωργοπούλου να κατακτά τρία χάλκινα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας.

Συνεχίζεται η συγκομιδή μεταλλίων για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών Εφήβων – Νεανίδων και Κ23 στο Δυρράχιο της Αλβανίας, καθώς μετά το ασημένιο του Κωνσταντίνου Λαμπρίδη ήταν η σειρά της Σοφίας Γεωργοπούλου να ανέβει στο βάθρο.

H πρωταθλήτρια του Κρόνου Σερρών αγωνίστηκε στην κατηγορία των 59κ. στις γυναίκες Κ23 ετών και κατέκτησε τρία χάλκινα μετάλλια.

Η Σοφία Γεωργοπούλου σήκωσε 91 κιλά στο αρασέ, 111 στο ζετέ και 202 στο σύνολο, φορώντας έτσι τρία χάλκινα μετάλλια, σε μία ονειρική χρονιά για την ίδια με μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών και τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Με τα τρία χάλκινα της Γεωργοπούλου, η Ελλάδα φτάνει τα 4 μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών Εφήβων – Νεανίδων και Κ23, καθώς είχε προηγηθεί το ασημένιο του Λαμπρίδη στα 61κ. των εφήβων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα