H Νike αλλάζει τον τρόπο που παίζεις ποδόσφαιρο!

Θάνος Σαρρής
H Νike αλλάζει τον τρόπο που παίζεις ποδόσφαιρο!

bet365

Το gazzetta.gr δοκίμασε το Nike Football App και γράφει για την πιο εντυπωσιακή ποδοσφαιρική εφαρμογή που κυκλοφορεί!

Ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Tότε που εμείς, οι λίγο μεγαλύτεροι, πηγαίναμε ακόμα σχολείο. Το ραντεβού για μπαλίτσα στην αλάνα, το σχολικό γήπεδο, το "ξερό" της περιοχής κανονιζόταν από το μάθημα. Ίσως και από κάποιο τηλέφωνο (σταθερό!) λίγες ώρες πριν τη συγκέντρωση. Σχεδόν ποτέ δεν ξέραμε πόσοι και ποιοι θα μαζευτούν, οπότε η φύση του παιχνιδιού καθοριζόταν και μεταβαλλόταν ανάλογα! Μπορούσες να ξεκινήσεις ένα «γερμανικό» ή ένα μονό και σταδιακά, με την αύξηση των ατόμων να γινόταν διπλό. Κόσμος πήγαινε και ερχόταν και οι μέρες που ξεκινούσες ένα ματς και το τελείωνες με τον ίδιο τρόπο ήταν ελάχιστες!

Μεγαλώνοντας, με τα κινητά να μπαίνουν στις ζωές μας, το ραντεβού για ένα 5x5, 8x8 και πάει λέγοντας περνούσε μέσα από... δεκάδες κλήσεις. "Θα σου πω τελευταία στιγμή αν θα έρθω", "Κάτι μου έτυχε, βρες άλλον" κ.ο.κ. Σε όλους έχει τύχει! Πόσα και πόσα ματσάκια έχουν τελειώσει άδοξα πριν καν ξεκινήσουν... Η Nike, με την νέα ποδοσφαιρική της εφαρμογή για κινητά και tablets, το εξαιρετικό Football App, έρχεται για να αλλάξει όλο το σκηνικό και δίνει προοπτικές που ούτε καν φανταζόμασταν στο παιχνίδι!

Για να το πούμε απλά. Η νέα εφαρμογή της Nike είναι... η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου! Οποιοσδήποτε "ψάχνεται" συνεχώς να κλοτσήσει μια μπάλα μπορεί να οργανώνει αγώνες και να επικοινωνεί ψηφιακά με φίλους και συμπαίκτες, δημιουργώντας μικροκοινότητες με ανθρώπους που βλέπουν το ποδόσφαιρο με τον ίδιο τρόπο.

Η εφαρμογή δημιουργεί μια εντελώς νέα εμπειρία, αφού μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για τη δημιουργία αγώνων σε κάθε πλατεία, κάθε γηπεδάκι και κάθε γωνιά του κόσμου! Εισάγει ένα πρωτότυπο σύστημα εγγραφής και επικοινωνίας με τους συμπαίκτες σου και μια σειρά εικονιδίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για chat και να δημιουργήσουν τα δικά σας εικονικά αποδυτήρια. Και όλα αυτά με πολύ απλές κινήσεις. Εγγραφή, δημιουργία ομάδας, εύρεση φίλων και... φύγατε για αγώνα! Το ραντεβού δίνεται μέσω της εφαρμογής, με live επικοινωνία και φυσικά τον απαραίτητο χαβαλέ.

Ομολογώ ότι το "ο τελευταίος που θα φτάσει είναι διαιτητής", το οποίο εντόπισα στο App, εμείς δεν το είχαμε ποτέ, αλλά θα είχε πλάκα! Δεν θα τσακωνόμασταν ποτέ μεταξύ μας για ένα φάουλ, ή για το αν το τρίτο κόρνερ που έδινε το πέναλτι έπρεπε να δοθεί. Θα τσακωνόμασταν όλοι με τον διαιτητή!

Το Nike Football App όμως δεν τελειώνει εκεί. Σου δίνει πολλές ακόμα δυνατότητες και το σημαντικότερο, μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρο όσων έχουν μεγαλύτερες βλέψεις! Μέσω της νέας εφαρμογής η Nike ανοίγει τις πύλες της Nike Academy -της ποδοσφαιρικής ακαδημίας για νεαρούς παίκτες που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο St. George's Park, το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αγγλίας.

Το Nike Football App αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, αφού μέσω αυτής οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε κληρώσεις για να παίξουν ενάντια σε κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους! Πραγματικά, όπως είπαμε πριν, προοπτικές που ούτε καν φανταζόμασταν!

Για να πω την αλήθεια, πριν ακόμα δημιουργήσω προφίλ και ομάδα, καλώντας τους πρώτους μου φίλους, δυσκολεύτηκα να ξεκολλήσω από τα εκπληκτικά feed. Ο απλός σχεδιασμός και το ελκυστικό artwork έπαιξαν το ρόλο τους. Μάθε πως παίζουν μπαλίτσα στη Λισσαβόνα και το Ρίο, μαγέψου από τα στιγμιότυπα του #Riskeverything, ανακάλυψε την ιστορία της Nike FC, ενημερώσου και απέκτησε πρώτος πρόσβαση στα νέα προϊόντα της εταιρείας. Η εμφάνιση των Mercurial, Tiempo και Hypervenom αυτόματα με έκανε να σκεφτώ ότι τα ποδοσφαιρικά που είχαμε εμείς δεν συγκρίνονται με αυτά που προσφέρει η Nike. Το «Παντού ποδόσφαιρο Λισαβόνα» με κέρδισε με το που είδα τη φωτογραφία. Άμμος, κάστρα και μια μπαλίτσα στη μέση. Περιπλανήθηκα στη Nike FC, θαυμάζοντας τις εξαιρετικές φωτογραφίες της, όπως και τα υπέροχα γκολ του #Riskeverything.

Και όλα αυτά με ένα... touch στην οθόνη του κινητού ή του tablet σου. Το Nike Football App αποτελεί ιδανική παρέα και για τη διαδρομή από και προς το χώρο που θα παίξεις μπάλα. Οι ενημερώσεις του feed είναι άκρως ενδιαφέρουσες και φυσικά δεν χρειάζεται να περιμένεις την επόμενη μέρα για την απαραίτητη καζούρα στους χαμένους του αγώνα, ούτε να σηκώσεις τηλέφωνα και να ανοίγεις υπολογιστή. Τα πάντα πλέον γίνονται μέσω του Football App, το οποίο σε κρατάει σε επαφή με φίλους και συμπαίκτες. Στην ουσία, αποτελεί το ίδιο τον ιδανικό συμπαίκτη!

Mη χάνεις χρόνο. Εγκατέστησε την εφαρμογή και ξεκίνα για το γήπεδο!

Android: http://gonike.me/aNFA
iPhone: http://gonike.me/iNFA

 

Τελευταία Νέα