Legend by CR7: Το ULTREX Men λανσάρει νέο σαμπουάν με την υπογραφή του Ρονάλντο

Gazzetta team
Legend by CR7: Το ULTREX Men λανσάρει νέο σαμπουάν με την υπογραφή του Ρονάλντο

bet365

Το Νούμερο 1 Ανδρικό Σαμπουάν στον Κόσμο, το ULTREX MEN, λανσάρει το νέο σαμπουάν «με τη σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo - ‘Legend by CR7’.

Το Legend by CR7 σχεδιάστηκε για δραστήριους άνδρες. Το προϊόν προσφέρει υψηλής απόδοσης περιποίηση μαλλιών για άνδρες που αγωνίζονται όχι μόνο για υγιή και καθαρά μαλλιά, αλλά και έναν γρήγορο και δυνατό σύμμαχο στην απαιτητική καθημερινότητα τους. Το προϊόν δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με τον Ρονάλντο, και έχει κυριολεκτικά και μεταφορικά την υπογραφή του. Αφού παρείχε την προσωπική του συμβολή στο όνομα, το άρωμα και την επιλογή της σχεδίασης μπουκαλιών, με το σχέδιο να προέρχεται από τον γνωστό καλλιτέχνη γραφικών του Χονγκ Κονγκ, Herman Lee.

Το Legend by CR7 εμπνέει τους δραστήριους άνδρες με αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους προκλήσεις με το πνεύμα του μεγαλείου. «Ήθελα να δημιουργήσω ένα σαμπουάν με το ULTREX που προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία, η οποία συμβαδίζει με τον ρυθμό και την ένταση της ζωής μου εντός και εκτός του γηπέδου», λέει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πιστεύει ότι η προετοιμασία είναι το παν και η επιτυχία απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση.

Σχεδιασμένο με επαναστατική τεχνολογία Triple κατά της Πιτυρίδας, τα τελευταία +35 χρόνια, το Legend by CR7 έχει διαμορφωθεί με ισχυρά, ενεργά συστατικά που δρουν κατά της πιτυρίδας και αποτοξινώνουν το τριχωτό της κεφαλής από το υπερβολικό σμήγμα. Παρέχοντας 30 δευτερόλεπτα άμεσο έλεγχο της λιπαρότητας και ένα φρέσκο ​​και σπορ άρωμα που διαρκεί έως και 8 ώρες, το σαμπουάν έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην πιο απαιτητική προπόνηση του Ρονάλντο.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΡΥΛΟ.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΡΥΛΟ.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟΥΣ.

 

Τελευταία Νέα