Ήρθε το νέο MLS Apollo

Gazzetta team
Ήρθε το νέο MLS Apollo

bet365

Ανακάλυψε το νέο ανθεκτικό smartphone Apollo της MLS Innovation που μόλις κυκλοφόρησε.

Το πιο πρόσφατο ανθεκτικό τηλέφωνο της MLS Innovation είναι το Apollo P10 και αναμιγνύει κορυφαίες προδιαγραφές με στεγανοποίηση IP68 παράλληλα με premium σχεδιασμό και ελκυστική εμφάνιση.

Είναι ένα από τα πρώτα “σκληρά” τηλέφωνα που διαθέτουν οθόνη 5.5” ιντσών. Με αξιόπιστη διάρκεια μπαταρίας δεν θα αγχωθείς ξανά για την αντοχή του κινητού σου.

Η 3600 mAh μπαταρία του MLS Apollo είναι σχεδιασμένη για να σου παρέχει ετοιμοπόλεμο κινητό έως 160 ώρες.

Έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να αντέχει σε συνθήκες σκόνης με εξαιρετικό ήχο κάθε στιγμή. Το MLS Apollo αναγνωρίζεται επίσημα για το επίπεδο ανθεκτικότητας του ακόμα και σε περιβάλλον σκόνης, ομίχλης, άμμου και πάχνης.

Το MLS Apollo συνδυάζει ανθεκτικότητα με design καθώς σχεδιάστηκε για να αντέχει σε συνθήκες σκόνης, νερού, κραδασμών, ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες.

Ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που η καθημερινότητα τους απαιτεί μια συσκευή με αντοχή, όπως επίσης και για όσους αναζητούν μια ανθεκτική συσκευή που συνδυάζει όμορφη εμφάνιση και σκληρή μεταχείριση σε όλες τις συνθήκες. Διατίθεται με λεπτομέρειες του πράσινου, του πορτοκαλί ή του κλασικού μαύρου με μνήμη RAM 4 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB. Η υποδοχή κάρτας SD σου δίνει την επιλογή για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο ανά πάσα στιγμή.

Ανακάλυψε περισσότερα χαρακτηριστικά στο eshop της MLS Innovation (www.mlsinnovation.com/gr/) ή στις αλυσίδες τεχνολογίας.

 

Τελευταία Νέα