ΓεροΓιοβάισα: «Αετομαχία» τίτλου στη Νέα Φιλαδέλφεια

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: «Αετομαχία» τίτλου στη Νέα Φιλαδέλφεια

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο ΓεροΓιοβάισα θεωρεί πως η έκβαση του ντέρμπι μπορεί να είναι καθοριστική για την κατάληξη του πρωταθλήματος.

Μεγάλη βραδιά απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα υποδεχτεί στις 20:30 τον διεκδικητή του τίτλου και πρωτοπόρο ΠΑΟΚ σε μια ντερμπάρα που μπορεί να κρίνει πολλά. Αν η Ένωση πάρει ακόμα ένα εντός έδρας ματς με τους Θεσσαλονικείς ανεβαίνει στην κορυφή, στο +2 και κλειδώνει την ισοβαθμία, ενώ οι Θεσσαλονικείς αν σπάσουν το σερί της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα στο «κάστρο» της θα ξεφύγουν στο +4.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο ντέρμπι που παρουσιάστηκαν κάτω από τα στάνταρ που έχουν θέσει οι ίδιοι στους εαυτούς τους. Μπορεί να νίκησαν τον Ολυμπιακό, όμως στη Λεωφόρο πλήρωσαν ακριβά τα λάθη του Μουκουντί, καθώς ηττήθηκαν για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά από σερί 17 ντέρμπι.

Αν η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της πρέπει να νικήσει την ομάδα που στο σύνολο της σεζόν έχει παίξει τη σεζόν. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ καλείται να σηκώσει ανάστημα σε ένα γήπεδο που χάνει από τη... Δεκελείας και ακόμα δεν έχει βάλει γκολ. Το Over 1.5 γκολ σε συνδυασμό με anytime σκόρερ τον Λιβάι Γκαρσία πληρώνει στο 2.60. Ο 26χρονος επιθετικός έχει βρει δίχτυα και στα δυο παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις 17:00, στο πρώτο ματς των Play Off για σήμερα, η Λαμία θα υποδεχτεί έναν... αλλαγμένο Ολυμπιακό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να κάνει μαζικό ροτέισον στην Φθιώτιδα. Θυμίζουμε πως πρόκειται για έδρα στην οποία είχαν χάσει οι Πειραιώτες με βασικούς. Η ερυθρόλευκη άμυνα είναι ούτως ή άλλως ευάλωτη και οι πολλές αλλαγές δεν θα βοηθήσουν. Αν η Λαμία έχει την ίδια απόδοση που είχε στο πρώτο μέρος στην Τούμπα θεωρώ δύσκολο να μη σκοράρει. Η επιλογή μου το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες σε απόδοση 2.15.

Στις 19:30 ο Άρης θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό σε μια «πρόβα» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήδη οι Θεσσαλονικείς έκαναν μια μεγάλη νίκη στα Play Off και μάλιστα μέσα στην Τούμπα. Το γεγονός πως διεκδικούν ούτε την τετράδα δε σημαίνει πως θα είναι εύκολος αντίπαλος. Το Goal/Goal σε συνδυασμό με anytime σκόρερ τον... σεληνιασμένο Φώτη Ιωαννίδη προσφέρεται στο 3.90.

Και επειδή ο ΓεροΓιοβάισα δεν βλέπει μόνο Ελλάδα ας δούμε και το ματς της ημέρας στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Προφανώς ο λόγος για τη μεγάλη μαχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ. Ένα από τα πιο κρίσιμα σταυροδρόμια στην πορεία των Reds για το πρωτάθλημα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα τα δώσουν όλα για να κάνουν τη ζημιά στη μεγάλη αντίπαλο. Μπορούν όμως; Θα πάω με ένα Bet Builder με διπλό των Reds, Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και Over 5.5 κόρνερ των φιλοξενούμενων σε όλο το ματς σε συνολική απόδοση 3.80.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα