Play out – Superleague, η βαθμολογία: Αλματα παραμονής για Βόλο – Κηφισιά, στα... τάρταρα Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα!

Newsroom
kifisia

bet365

H 3η αγωνιστική των playout ίσως να ήταν η πιο κομβική όσο αφορά τη μάχη της παραμονής. Μεγάλοι κερδισμένοι Βόλος και Κηφισιά. Εβαλε... θηλιά στο λαιμό του ο Παναιτωλικός.

Το μεγάλο άλμα προς την παραμονή έκανε η Κηφισιά που νίκησε μέσα στην Τρίπολη με 2-1 τον απογοητευτικό Αστέρα (τρίτη σερί ήττα στα playouts) με 2-1 και ξέφυγε από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη Superleague2. Με δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς του έξτρα πρωταθλήματος και μάλιστα χωρίς γκολ, το τρίποντο ήταν μοναδικό ζητούμενο για τον Αστέρα στην Τρίπολη, έστω κι αν το μεγάλο κίνητρο των βαθμών το είχε ο αντίπαλος και συγκεκριμένα η Κηφισιά που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Με την γκολάρα του Μιριτέλο οι Αρκάδες πήραν... κεφάλι στο σκορ και είχαν το προβάδισμα ως το 66'. Όμως με 2 γκολ σε 4 λεπτά από τον Οζέγκοβιτς (το 2ο με πέναλτι που σηκώνει συζήτηση) η ομάδα των Βορείων Προαστίων... γύρισε το ματς κι έφυγε από την Τρίπολη με τεράστιο τρίποντο. Πλέον είναι στο +1 από τον Παναιτωλικό, που τον υποδέχεται το Σάββατο στη Καισαριανή και με νίκη αγκαλιάζει την παραμονή.

Στο Αγρίνιο το ματς είχε χαρακτήρα «ο θάνατος σου, η ζωή μου», αφού πριν από τη σέντρα ο φιλοξενούμενος Βόλος ήταν ένα βαθμό πάνω από τον γηπεδούχο Παναιτωλικό. Άρα το «τρίποντο – λάφυρο» ήταν και για τις δύο ομάδες το πλέον επιθυμητό.
Το πρώτο ημίχρονο είχε τα πάντα. Μετά από ένα νωθρό και... φοβισμένο ξεκίνημα κι από τους δύο, με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Ασενχούν με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή πέρασε την μπάλα πάνω από τον Τσάβες, που θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση κι άνοιξε το σκορ για τον Βόλο.

Λίγα λεπτά μετά οι Θεσσαλοί είχαν ευκαιρία μεγάλη για το 0-2. Το ημίχρονο έκλεισε με τους Αγρινιώτες να χάνουν δύο αδιανόητες ευκαιρίες, σχεδόν από την ίδια θέση.

Ένα μέτρο από το τέρμα ο Οικονόμου έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Πέρες σημάδεψε το δοκάρι! Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα, οι αλλαγές του Πετράκη δεν έδωσαν το παραμικρό στον Παναιτωλικό, ο Λομονάκο έχασε άλλη μια απίθανη ευκαιρία στο φινάλε και ο Βόλος έφυγε με τρίποντο παραμονής, ενώ οι Αγρινιώτες που έπεσαν στην πρότελευταία θέση δείχνουν να μην μπορούν να ανταποκριθούν!

Στο «Γεντί Κουλέ», ο ΠΑΣ Γιάννινα πήγε κόντρα στον ΟΦΗ να παίξει ένα από τα τελευταία χαρτιά παραμονής στην κατηγορία. Όμως όλα έσβησαν μέσα στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 10΄ο Ριέρα άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κρήτης, ενώ στο 26΄ο ΠΑΣ Γιάννινα που έτσι κι αλλιώς ήταν με την πλάτη στον τοίχο έμεινε με 10 παίκτες λόγω της τραβηγμένης αποβολής του Εραμούσπε.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εύκολη για την ομάδα του Δέλλα, που πίεσε για το 2ο γκολ και το βρήκε στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Μπακού. Η επανάληψη ήταν τυπική διαδικασία, ο ΟΦΗ βρήκε δύο ακόμη γκολ με τον Ισέκα και τον Ριέρα για το τελικό 4-0.

Στο Περιστέρι, έγινε το πιο... αδιάφορο, από βαθμολογικής πλευράς, ματς της 3ης αγωνιστικής των playouts. Μπορεί για την μαθηματική παραμονή τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο Πανσερραϊκός να θέλουν μερικούς βαθμούς ακόμη, αλλά ουσιαστικά αμφότεροι έχουν... ανανεώσει την παρουσία τους στα μεγάλα σαλόνια και της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Απαλλαγμένοι από την βαθμοθηρία έπαιξαν ελεύθερα σε ένα ματς, που στην τελευταία φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πήραν τουλάχιστον τον βαθμό που άξιζαν με το τελικό 1-1, μιας και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτεροι από τους Σερραίους.

Τα «λιοντάρια» όμως ήταν αυτά που προηγήθηκαν από νωρίς με τον Άλεξιτς κι αν ήταν λίγο πιο προσεχτικά στο φινάλε θα έφευγαν με ένα διπλό γοήτρου, το οποίο τελικά δεν ήρθε.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ -4Η


Σάββατο 13 Απριλίου
Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 15:00
Βόλος - Ατρόμητος 17:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 19:30
Κηφισιά - Παναιτωλικός 20:00

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS (3η αγωνιστική)

7.Ατρόμητος 33
8. Πανσερραϊκός 31
9. Αστέρας Τρίπολης 31
10. ΟΦΗ 30
11. Βόλος 28
12. Κηφισιά 25
13. Παναιτωλικός 24
14.ΠΑΣ Γιάννινα 19

1η αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-2
Κηφισιά - ΟΦΗ 0-0
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2
Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-0

2η αγωνιστική
Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-1
Βόλος - Κηφισιά 4-1
ΟΦΗ - Ατρόμητος 0-0

3η αγωνιστική
Ατρόμητος - Πανσερραϊκός 1-1
Παναιτωλικός - Βόλος 0-1
Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά 1-2
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0


4η αγωνιστική:
Σάββατο 13 Απριλίου

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 15:00
Βόλος - Ατρόμητος 17:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 19:30
Κηφισιά - Παναιτωλικός 20:00

5η αγωνιστική:
Σάββατο 20 Απριλίου

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 15:00
ΟΦΗ - Βόλος 18:30
Ατρόμητος - Κηφισιά 19:30
Κυριακή 21 Απριλίου
Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 15:00

6η αγωνιστική:
Σάββατο 27 Απριλίου

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 20:00
Βόλος - Πανσερραϊκός 20:00
Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 20:00
Παναιτωλικός - Ατρόμητος 20:00

7η αγωνιστική:
Σάββατο 11 Μαΐου

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 20:00
ΟΦΗ - Παναιτωλικός 20:00
Πανσερραϊκός - Κηφισιά 20:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 20:00

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα