Aτρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Και του χρόνου...

bet365

Ο Πανσερραϊκός κρατούσε ως το 94΄ένα πολύτιμο διπλό γοήτρου κόντρα στον Ατρόμητο με το γκολ του Άλεξιτς, όμως στην εκπνοή του αγώνα, το λάθος του Χοβάν και η κεφαλιά του Τζοβάρα διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 στο Περιστέρι με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού για τη νέα σεζόν!

Στην κορυφή του ομίλου των Play Out παρέμεινε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς κατάφερε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσει τον Πανσερραϊκό (1-1) και να φτάσει τους 33 βαθμούς. Από την άλλη το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία που κρατούσε τη νίκη μέχρι την τελευταία φάση, έφτασε τους 32 και όπως και οι Περιστεριώτες, έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο Σάσα Ίλιτς παρέταξε τον γηπεδούχο Ατρόμητο με 4-3-3. Ο Mαρκετζάνι ήταν στην εστία, με τους Κυβρακίδη, Τσακμάκη, Τζαβέλλα και Πομόνη μπροστά του. Έρλινγκμαργκ, Φριντζόνσον και Κούεν ήταν η τριάδα του άξονα. Ρομπάιγ και Ντιρκς πλαισίωσαν από τα άκρα τον σέντερ φορ Βέργο.

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Γκαρσία έστησε τον φιλοξενούμενο Πανσερραϊκό σε διάταξη 4-4-2. Ο Χόβαν ήταν στα δοκάρια, με τους Δεληγιαννίδη, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτη και Πεταυράκη στην τετράδα της άμυνας. Παρτενέρ του Μορέιρα στον άξονα είναι ο Ουεντραόγκο. Ουάρντα και Τομάς ήταν στα άκρα, με τους Άλεξιτς και Μπετανκόρ δίδυμο στη γραμμή κρούσης.

Με γκολ του Άλεξιτς προβάδισμα για Πανσερραϊκό

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό που ωστόσο μετά το 20' άρχισε να πέφτει σε μεγάλο βαθμό. Οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα τον έλεγχο, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν έστω μία φορά με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Χοβάν, που με την σειρά του πέρασε ένα ήρεμο απόγευμα, πάντα μιλώντας για το πρώτο ημίχρονο.

Στο διάστημα αυτό οι Σερραίοι έχοντας την σιγουριά της άμυνας, βγήκαν μπροστά και στο 18' κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό τέρμα του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα ο Ουάρντα εκτέλεσε κόρνερ και ο Άλεξιτς πηδώντας πιο ψηλά από όλους έκανε με κεφαλιά το 0-1. Ένα σκορ που ο Πανσερραϊκός κράτησε και μάλιστα με άνεση ως το τέλος του ημιχρόνου πηγαίνοντας στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Ξεκίνησε με δοκάρι, τελείωσε με το γκολ της ισοπαλίας

Το δεύτερο ημίχρονο από πλευράς θεάματος ήταν χειρότερο από το πρώτο, ωστόσο ξεκίνησε με ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους και ολοκληρώθηκε με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Αρχικά στο 47΄ο Ρομπάιγ μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Χοβάν. Από εκείνο το σημείο και ουσιαστικά μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων δεν είδαμε σχεδόν τίποτα με το θέαμα να είναι κακό.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όμως έγινε το 1-1 για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες κέρδισαν ένα φάουλ στην μεσαία γραμμή και έκαναν γέμισμα. Ο Χοβάν έκανε χωρίς λόγο τραγική έξοδο και ο Τζοβάρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην κενή εστία κάνοντας έτσι το 1-1.

MVP: Από την στιγμή που έβαλε το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό 1-1, δεν γίνεται ο Τζοβάρας να μην είναι ο MVP του αγώνα.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Θα βάλουμε τον Άλεξιτς που αν δεν υπήρχε το γκολ του Τζοβάρα θα είχε κρίνει το παιχνίδι με το δικό του τέρμα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Αρχικά θα βάλουμε την άμυνα του Πανσερραϊκού που στην τελευταία φάση του ματς δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα με τον Τζοβάρα να ισοφαρίζει.

Η ΓΚΑΦΑ: Και βάζουμε εκεί την άμυνα για να βάλουμε στην γκάφα τον Χοβωάν που έκανε τραγική έξοδο δίνοντας την ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου να κάνει το 1-1.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Τσαγκαράκης πρέπει να πέρασε ένα από τα ήρεμα απογεύματα στην καριέρα του. Χωρίς την μεγάλη φάση, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά και βαθμολογικό ενδιαφέρον, πέρασε δύο εύκολες ώρες.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Πανσερραϊκός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, αλλά ένα λάθος του Χοβάν έφτανε για να γίνει το 1-1. Συνολικά το παιχνίδι ήταν κακό ανάμεσα σε δύο ομάδες που ουσιαστικά έχουν σωθεί και απλά περιμένουν να ολοκληρωθούν τα Play Out.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΣάσαΊλιτς): Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Κουέν, Φριτζόνσον (46΄Βαλένσια), Έρλιγνκμαρκ (46΄Γκονζάλες), Ρομπάιγ (62΄Τζοβάρας), Βέργος (69΄Αντζιέλσκι), Ντιρκς (46΄Βρακάς).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (ΠάμπλοΓκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ουεντράογκο, Μορέιρα, Τομάς (66΄Γούλερι), Ουάρντα(93' Μασκανάκης), Μπέτανκορ (66΄Χατζηστραβός), Άλεξιτς (85΄Σοφιανός).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα