Σασουόλο - Νάπολι 1-6: «Ξέσπασε» με... show Οσιμέν και Κβαρατσχέλια

Βασίλης Μπαλατσός
oshimen_2

bet365

Η Νάπολι συνέτριψε τη Σασουόλο, εκτός έδρας, με 6-1, με πρωταγωνιστές τους Βίκτορ Οσιμέν και Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Χατ τρικ και ασίστ ο Νιγηριανός, δυο γκολ και ασίστ ο Γεωργιανός.

Η Σασουόλο είναι τελικά το «θύμα» του ξεσπάσματος της Νάπολι. Οι πρωταθλητές Ιταλίας μετά από τρεις αγωνιστικές με δυο ισοπαλίες και μια ήττα επέστρεψε εμφατικά στα τρίποντα, καθώς πέρασε από τη Ρέτζιο Εμίλια με το εμφατικό 6-1. Χατ τρικ και ασίστ ο Οσιμέν, δυο ο γκολ και ασίστ ο Κβαρατσχέλια και ακόμα δυο ασίστ ο Πολιτάνο. Οι Ναπολιτάνοι έπιασαν την 8η Λάτσιο στους 40 βαθμούς, στη ζώνη του υποβιβασμού η 18η Σασουόλο, η οποία ισοβαθμεί στους 20 πόντους με την Κάλιαρι και τη Βερόνα.

Το ματς άρχισε με... οιωνό «γκέλας», καθώς στο 17' ο Ράτσιτς άνοιξε το σκορ με φανταστικό συρτό σουτ εκτός περιοχής. Στο 29' ο Ζαμπό Ανγκισά έκανε τακουνάκι και ο Ραχμάνι ισοφάρισε με πλασέ από το πέναλτι. Στο 31' ο Ντι Λορέντσο έκανε κάθετη πάσα, ο Πολιτάνο γύρισε και ο Οσιμέν ανέτρεψε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 41' ο Πολιτάνο έπαιξε κάθετα και ο Νιγηριανός έκανε το 1-3, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο Οσιμέν συμπλήρωσε το χατ τρικ του στο 47', όταν ο Αφρικανός φορ έσπρωξε την μπάλα εξ επαφής μετά από σπάσα του Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός χρίστηκε δις σκόρερ. Στο 51' βρήκε δίχτυα με φανταστικό δεξί σουτ και στο 75' με δυνατό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Βαθμολογία

pl-table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα