Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο γήπεδο

Newsroom
Γήπεδο

bet365

Ο Πανσερραϊκός έκανε γνωστό πως στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου μόνο όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας.

Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν εισιτήριο διαρκείας δεν θα μπορούν να βρεθούν στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών για το Πανσερραϊκόες-ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που δεν θα διατεθούν εισιτήρια προς διάθεση.

Η ανακοίνωση:

Ενόψει του αγώνα Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 28/02/2024 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει όλους τους φιλάθλους πως ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια προς πώληση και δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Ως εκ τούτου και βάση του νέου αυστηρού νομοθετικού πλαισίου, δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο σε όσους δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο διαρκείας.

 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα