Stoiximan Super League: Προγνωστικά για όλα τα ματς από 3.00 έως 5.30!

Newsroom
alexandropoulos
Για το 3/3 ο Ολυμπιακός, βγάζουν αντίδραση ΑΕΚ και Άρης, ζόρικες αποστολές εκτός έδρας για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ανάλυση και προγνωστικά.

Η δράση συνεχίζεται στη Stoiximan Super League, με το πρόγραμμα της Κυριακής για την 3η αγωνιστική να είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Στις 20:00 ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Europa Conference League και πολύ περισσότερο οι δύο ήττες στο πρωτάθλημα από ΟΦΗ και Λαμία, έφεραν γρήγορα την αλλαγή στην άκρη του πάγκου. Ο Τόλης Τερζής αποχώρησε, ο Άκης Μάντζιος είναι ο αντικαταστάτης του και ο Άρης με το «καλημέρα» καλείται να σπριντάρει για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Αστέρας στην πρεμιέρα του ηττήθηκε 3-0 στην Τούμπα, ωστόσο έβγαλε εντυπωσιακή αντίδραση την επόμενη αγωνιστική επικρατώντας 3-0 του ΟΦΗ. Κυνικός, εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος των αντιπάλων και με τέσσερις on target τελικές βρήκε τρεις φορές δίχτυα. Η δημιουργία κορμού και μια άνετη σεζόν είναι ο βασικός στόχος της ομάδας του Ράσταβατς.

Χωρίς περιθώριο για νέα απώλεια ο Άρης, που απέκτησε πίεση από πολύ νωρίς. Αντιμετωπίζει ωστόσο μια σκληρή ομάδα και το έργο του δεν θα είναι εύκολο. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Να σκοράρει ο Μορόν σε απόδοση 5.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες κατάφεραν από τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν να χτίσουν ισχυρό μομέντουμ. Σφράγισαν την είσοδο τους στους ομίλους του Europa League, αφήνοντας εκτός συνέχειας τις Γκενκ και Τσουκαρίτσκι.

Με 2/2 απέναντι στους Σέρβους στα playoffs, με κυριαρχική παρουσία στο χορτάρι και στα δύο ματς, όπως μαρτυρά το συνολικό 6-1 (3-1, 0-3). Το 2/2 μετράει ο Ολυμπιακός και στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στην πρεμιέρα και 4-0 του Ατρομήτου για την 2η αγωνιστική.

Απόλυτο θετικό το πρώτο δείγμα της Λαμίας στη σεζόν. Μετά το εκτός έδρας 2-2 με τον Βόλο, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου επικράτησε 1-0 του Άρη, έστω κι αν ολοκλήρωσε το ματς με μόλις 29% κατοχή μπάλας.

Έπαιξε πολύ σωστά πίσω από τη μπάλα, βρήκε γκολ με τον Καρλίτος στο 38' και διατήρησε το προβάδισμα της μέχρι το φινάλε. Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα της σε σχέση με πέρσι, μοιάζει ικανή να πετύχει τον στόχο της παραμονής χωρίς μεγάλη πίεση.

Παρά τις μεγάλες αλλαγές του καλοκαιριού και το γεγονός πως οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ συνεχίζονται, ο Ολυμπιακός παρουσιάζει αξιοθαύμαστη ετοιμότητα για τα δεδομένα της εποχής. Δύσκολα θα καταφέρει η Λαμία δεύτερη σερί υπέρβαση. Το συνδυαστικό στοίχημα 1(-1) & Ολυμπιακός Over 2,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Για τις 20:00 είναι προγραμματισμένη και η σέντρα στο ΟΦΗ - ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Νταμπράουσκας δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη 3-2 της πρεμιέρας επί του Άρη. Παρουσιάστηκε αγνώριστη στην Τρίπολη και ηττήθηκε 3-0 από τον Αστέρα.

Με φλύαρη κατοχή μπάλας, αδυναμία στις προσωπικές μονομαχίες, δίχως συγκέντρωση και μπόλικα κενά στα μετόπισθεν, η προσγείωση ήταν απότομη για τον ΟΦΗ. Στόχος ξεκάθαρος για φέτος δεν υπάρχει, εντούτοις θα προσπαθήσει για την υπέρβαση με την είσοδο του στα playoffs.

Σε εξαιρετική κατάσταση ο ΠΑΟΚ, που σε οκτώ επίσημα ματς παραμένει αήττητος, με απολογισμό έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Απέκλεισε κατά σειρά τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Χάιντουκ και Χαρτς, σφραγίζοντας την είσοδο του στους ομίλους του Europa Conference League.

Πέτυχε δύο νίκες στα playoffs κόντρα στους Σκωτσέζους, καθώς μετά το 2-1 στο Εδιμβούργο, επικράτησε με το εμφατικό 4-0 στη ρεβάνς της Τούμπας. Με 2/2 ξεκίνησε και στη Stoiximan Super League η ομάδα του Λουτσέσκου, καθώς επιβλήθηκε 3-0 του Αστέρα στην πρεμιέρα και 2-1 της Κηφισιάς την 2η αγωνιστική.

Αντίδραση ψάχνει ο ΟΦΗ μετά την ήττα στην Τρίπολη και η παρουσία του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο αποτελεί έξτρα κίνητρο. Ο «Δικέφαλος» ωστόσο είναι σε φόρμα και με ψυχολογία, ενώ παρουσιάζει πολύ υψηλό δείκτη ετοιμότητας παρά τις αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Τάισον Over 0,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 3.05 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 21:30 στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ. Νωθρό το ξεκίνημα της σεζόν για την ομάδα της Μαγνησίας. Στην πρεμιέρα έσωσε τον βαθμό, ισοφαρίζοντας την Λαμία στο 90' για το τελικό 2-2.

Ακολούθως πήγε στη Λεωφόρο και ηττήθηκε 3-0 από τον Παναθηναϊκό, δίχως ποτέ ουσιαστικά να βρει τρόπο αντίδρασης. Μοιάζει πολύ δύσκολο να φτάσει στην περσινή επιτυχία με την είσοδο στα playoffs, ωστόσο το ίδιο δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ σημαίνουν πως θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια στο χορτάρι.

Για την ΑΕΚ, το εγχείρημα εισόδου στους ομίλους του Champions League δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Η Ένωση δεν μπόρεσε να μεταφέρει το μομέντουμ της πρόκρισης επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στα ματς με την Αντβέρπ και αποκλείστηκε με δύο ήττες (1-0, 1-2) από τους πρωταθλητές Βελγίου.

Η προσπάθεια της ομάδας του Αλμέιδα στην Ευρώπη συνεχίζεται ωστόσο, με την παρουσία της στους ομίλους του Europa League. Το ματς της πρεμιέρα είχε αναβληθεί ελέω υποχρεώσεων εκτός συνόρων και για την 2η αγωνιστική η ΑΕΚ γκέλαρε στο εντός έδρας 1-1 με τον Πανσερραϊκό. Η διατήρηση των κεκτημένων εντός συνόρων είναι ο μεγάλος στόχος για φέτος, ωστόσο ο ανταγωνισμός αναμένεται ακόμη πιο σκληρός πέρσι.

Ο Βόλος δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχει ρυθμό και παρά το γεγονός πως είναι τολμηρός στο χορτάρι, σπανίως εμφανίζει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στους «μεγάλους». Αντίδραση ψάχνει η ΑΕΚ και έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο στο Πανθεσσαλικό. Το συνδυαστικό στοίχημα 2/2 & Να σκοράρει ο Πόνσε σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός, με ώρα έναρξης στις 21:45 στους Ζωσιμάδες. Απόλυτα θετικό το ξεκίνημα των γηπεδούχων στη Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Στάικου έχει μηδέν παθητικό μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα επικράτησε 3-0 της Κηφισιάς και ακολούθως απέσπασε 0-0 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Η αποφυγή του περσινού θρίλερ παραμονής ο βασικός στόχος της σεζόν για τον ΠΑΣ, που φέτος δείχνει πιο έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Το πάλεψε ο Παναθηναϊκός στα playoffs του Champions League, εντούτοις το εμπόδιο της Μπράγκα αποδείχθηκε αξεπέραστο. Έτσι, οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στους ομίλους του Europa League.

Ενισχύθηκε σημαντικά ο Παναθηναϊκός από τη μέση και μπροστά, ωστόσο ακόμη βγάζει δυσκολίες στην εκτέλεση, τουλάχιστον στο υψηλότερο επίπεδο. Δημιουργικά έχει πλέον περισσότερες λύσεις, καλείται ωστόσο να βρει ισορροπία στο χορτάρι.

Ο Γιοβάνοβιτς μπορεί φέτος να εμπιστευτεί τον πάγκο του, καθώς το ρόστερ έχει μεγαλύτερο βάθος. Μετά την περσινή σεζόν οι προσδοκίες για φέτος δεν μπορεί παρά να αφορούν την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο θα χρειαστεί μια μικρή υπέρβαση για να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός το εμπόδιο των ΑΕΚ, Ολυμπιακού αλλά και ΠΑΟΚ.

Ξεκάθαρο φαβορί οι «πράσινοι» στους Ζωσιμάδες, εντούτοις ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σκληρό καρύδι και δεν θα πέσει αμαχητί. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Παναθηναϊκός Over 4,5 κόρνερ σε απόδοση 3.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 

Τελευταία Νέα