Ο Ρουντ «καθάρισε» τον Ρούνε και ξανά στα ημιτελικά στο Roland Garros

Ο Ρουντ «καθάρισε» τον Ρούνε και ξανά στα ημιτελικά στο Roland Garros

bet365

Ο Κάσπερ Ρουντ νίκησε τον Χόλγκερ Ρούνε με 3-1, για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα παίξει ημιτελικό στο Roland Garros, αντίπαλός του θα είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Κάσπερ Ρουντ για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό του Roland Garros. O 24χρονος Νορβηγός νικώντας τον Χόλγκερ Ρούνε με 6-1, 6-2, 3-6, 6-3 προκρίθηκε στα ημιτελικά και με αντίπαλο τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.

Αν τα καταφέρει θα παίξει για 3η φορά σε τελικό Slam, καθώς ήταν φιναλίστ και στο US Open το 2022.

Τα δύο πρώτα σετ ανήκαν ολοκληρωτικά στον Ρουντ, που έκανε το 6-1, 6-2 μέσα σε 64 λεπτά. Είναι χαρακτηριστικό πως το σύνολο των πόντων μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 59-36 για τον Νορβηγό.

Ο Ρούνε έβγαλε αντίδραση στο 3ο σετ, προηγήθηκε 3-0, 4-1 και χωρίς προβλήματα έφθασε στο 6-3.

Ο Ρουντ πετυχαίνοντας break προηγήθηκε 3-1 στο 4ο σετ και κρατώντας με δυσκολία το σερβίς του πήγε στο 4-1. Βγάζοντας τρεις winners στο 7ο game o Νορβηγός έκανε το 5-2. Αμέσως μετά ο Ρουντ, βρήκε δύο match points, το πρώτα από διπλό λάθος του Ρούνε, όμως δεν τα εκμεταλλεύτηκε.

Ο Ρούνε μείωσε σε 5-3, όμως ο Ρουντ έχοντας το σερβίς προηγήθηκε 40-0, ο Δανός με δύο winners έσωσε το 4ο συνολικά match point, όχι όμως και το 5ο, με το Ρουντ να κάνει το 6-3 και να εξασφαλίζει την πρόκριση.


 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα