Κυριακή με φουλ δράση στη νέα αγωνιστική της Novileague All Star!

Newsroom
Novileague
O μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται ανανεωμένος και γεμάτος μοναδικά δώρα*!

All Star έπαθλα* στη νέα Novileague

Στο μενού της Κυριακής η τελευταία «στροφή» της φετινής Premier League κλέβει την παράσταση. Σαφώς, από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι αυτό ανάμεσα στη Λιντς και την Τότεναμ, καθώς από τη μία πλευρά οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ απ’ την άλλη οι «spurs» θέλουν «τρίποντο» και «γκέλα» της Άστον Βίλα για να μπουν στην ευρωπαϊκή ζώνη. Οι «χωριάτες» κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού με νίκη κόντρα στη Μπράιτον, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την Ευρώπη, θα πάρουν σίγουρα το εισιτήριο.

Από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα σαφώς ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στη Serie A ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μίλαν στο Τορίνο. Οι «μπιανκονέρι» ύστερα από την αφαίρεση των -10 κινδυνεύουν να τινάξουν το ευρωπαϊκό τους μέλλον στον αέρα, με τους «ροσονέρι» να παλεύουν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια στη ζώνη του Champions League.

Οι δέκα ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague All Star στην 45η αγωνιστική είναι οι εξής:

Άρσεναλ - Γουλβς: Θα έρθει over ή under;
Άστον Βίλα - Μπράιτον: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;
Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Σίτι: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
Λιντς - Τότεναμ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;
Τσέλσι - Νιουκάστλ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
Έβερτον - Μπόρνμουθ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
Ατλέτικο Μαδρίτης - Σοσιεδάδ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
Μπαρτσελόνα - Μαγιόρκα: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;
Γιουβέντους - Μίλαν: Ποιο θα είναι το σκορ του αγώνα;

Novileague All Star με 100.000€ εγγυημένο μεγάλο έπαθλο*

Σε κάθε αγωνιστική, όσοι κάνουν το «10 στα 10» στις ερωτήσεις θα κερδίζουν 10.000€* (το ποσό θα μοιράζεται ισόποσα σε περίπτωση δύο και παραπάνω νικητών). Στα μέλη του διαγωνισμού με 9 σωστές απαντήσεις θα δίνεται Free Bet*, ενώ σε εκείνους με 8 θα μοιράζονται 10 Free Spins*.

Το μεγάλο δώρο* ανέρχεται στις 100.000€, εγγυημένα! Το ποσό θα δοθεί στον παίκτη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους σωστών απαντήσεων στο τέλος του διαγωνισμού. Να σημειωθεί ότι και σε αυτή την περίπτωση το ποσό θα μοιραστεί ισομερώς αν ισοβαθμίσουν στην πρώτη θέση παραπάνω από δύο νικητές.
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE


 

Τελευταία Νέα