Μανοΐλοβιτς στο Gazzetta: «Φοβερό που ήρθαν Κάνααν και Θανάσης, γράψαμε ιστορία»

Ο Μανοιλοβιτς πανηγυρίζει

bet365

O... bomber του Τρίτωνα στον ημιτελικό κόντρα στο Ψυχικό, Νεμάνια Μανοΐλοβιτς στάθηκε στα συναισθήματα που ένιωσε μετά την άνοδο, ενώ αναφέρθηκε στους Κάνααν και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Χρειάστηκε να περιμένει 44 χρόνια για να φτάσει και πάλι στη Γη της Επαγγελίας. Ο Τρίτωνας βρίσκεται ξανά στην Α1 και τα Σεπόλια γιορτάζουν μια ιστορική άνοδο. Οι παίκτες του Μιχελάκου παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι στον ημιτελικό της Elite League κόντρα στο Ψυχικό και έγραψαν τα ονόματα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Εκείνος που υπέγραψε αυτή τη σπουδαία άνοδο δεν ήταν άλλος από τον Νεμάνια Μανοΐλοβιτς που έβλεπε το καλάθι σαν... βαρέλι. Ειδικά στην τέταρτη περίοδο, το πήρε πάνω του και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους, πετυχαίνοντας μεγάλα καλάθια.

Ο περιφερειακός της ομάδας από τα Σεπόλια είχε 30 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε ένα από τα κορυφαία φετινά του ματς. Πήρε... φωτιά την κατάλληλη στιγμή, στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς. Ο Σέρβος μίλησε στο Gazzetta για τη μεγάλη στιγμή που έζησε με τον Τρίτωνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Αϊζάια Κάνααν και Θανάση Αντετοκούνμπο που παρακολούθησαν από κοντά τον πρώτο ημιτελικό.

Σε όλες τις αντιδράσεις, στον τρόπο που πανηγύριζε τα καλάθια του, μπορούσε κάποιος να καταλάβει τη... λύσσα του για τη νίκη και την πολυπόθητη άνοδο. Ο Νεμάνια ήταν αποφασισμένος και δεν θα άφηνε την ιστορική νίκη να φύγει από τα... χέρια του Τρίτωνα.

Για τα συναισθήματα του μετά την επιστροφή του Τρίτωνα στην Basket League μετά από 44 χρόνια, είπε: «Γράψαμε ιστορία ξανά εξαιτίας των παικτών που έχουμε, του προπονητικού επιτελείου και των φιλάθλων μας. Ευχαριστούμε όλους όσους μας… έσπρωχναν και μας πίεζαν. Έχω τόσα συναισθήματα για αυτή την σπουδαία άνοδο, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου. Κάναμε το όνειρο μας πραγματικότητα.

υθυ

Στην κερκίδα βρισκόταν ο Αϊζάια Κάνααν που παρακολούθησε το show σου (30 πόντοι) και την άνοδο της ομάδας σου. Εκείνος είχε βάλει 21 στον τελικό της Euroleague, εσύ πέτυχες 30 στο ματς που έκρινε την άνοδο. Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που παίζει στο ΝΒΑ. Τους πρόσφερες τη... μαγεία που ήθελαν να δουν;

«Το να με συγκρίνεις με αυτούς τους παίκτες, είναι ωραίο. Φοβερό που είδαν την προσπάθεια μας από κοντά αυτοί οι παίκτες. Όμως για όλο αυτό που έκανα σήμερα, ευθύνονται οι συμπαίκτες μου. Εκείνοι με έκαναν να δείχνω καλύτερος στον ημιτελικό και σίγουρα την εμφάνιση μου τη… χρωστάω σε αυτούς. Είναι ομαδική δουλειά και δεν θα τα είχα καταφέρει δίχως αυτούς. Παίξαμε ο ένας για τον άλλο και στο τέλος τα καταφέραμε. Μια σπουδαία νίκη για όλους στην ομάδα. Ανυπομονούμε και για τον αυριανό τελικό που θα κρίνει και τον πρωταθλητή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα