Ποδόσφαιρο γυναικών: Σήκωσαν την κούπα στη Λεωφόρο οι γυναίκες του Παναθηναϊκού

Ποδόσφαιρο γυναικών: Σήκωσαν την κούπα στη Λεωφόρο οι γυναίκες του Παναθηναϊκού

Newsroom
Παναθηναϊκός

bet365

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έγινε η απονομή του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού!

Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την «τρελά» τους κούρσα φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας, πήραν την πρωτιά στον όμιλό τους και πανηγύρισαν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η φιέστα του «τριφυλλιού» έγινε στη Λεωφόρο το απόγευμα της Τρίτης (16/05).Οι παίκτριες του Γιάννη Χαραλαμπίδη χάρηκαν με την ψυχή τους τις στιγμές και πλέον μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν που θα τις βρεις στα «μεγάλα σαλόνια».

Παναθηναϊκός γυναίκες

Στο περιθώριο της φιέστας, οι Πράσινες επικράτησαν με το εμφατικό 7-0 επί του ΑΟ Βριλησσίων, με τις Ντζάνη, Κοκοτσάκη, Νταρζάνου, Καμαριανού, Μπριάνα (2) και Δεσπολλάρη να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Σε δήλωση του ο κόουτς Γιάννης Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Ολοκληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία ότι αναλάβαμε πριν δύο χρόνια, που ήταν η άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Ήδη προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά όπου υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις μιας και το όνομα του Παναθηναϊκού είναι για να πρωταγωνιστεί σε κάθε επίπεδο. Έχουμε βάλει τις βάσεις στο να έχουμε ήδη έναν κορμό πολύ ανταγωνιστικό και με αυτόν και τις προσθήκες που θα είναι από το πάνω ράφι και φυσικά πολλή δουλειά, θα προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστούμε και στη μεγάλη κατηγορία».

παναθηναικος
 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα