Αγραφιώτης: «Ντρέπομαι που η ΕΠΟ δεν μπορεί να διοργανώσει τον τελικό με κόσμο»

Newsroom
Ο Αγραφιώτης

bet365

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, Τάκης Αγραφιώτης, δεν έκρυψε τη δυσφορία του για το ότι η Ομοσπονδία δεν μπορεί να διοργανώσει τον τελικό Κυπέλλου με κόσμο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση να διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ την Τετάρτη 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό στις 20:30! Όσον αφορά στον αριθμό των φίλων που θα βρεθούν στις εξέδρες, αυτός ανέρχεται στα 400 για κάθε ομάδα βάσει του αιτήματος του Αχιλλέα Μπέου.

Ωστόσο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν υποβάλλει κοινό αίτημα για να αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Από την πλευρά του, ο Τάκης Αγραφιώτης, ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην Ε.Ε. δεν έκρυψε την... ντροπή του για το ότι η ΕΠΟ δεν μπορεί να διοργανώσει έναν τελικό με κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Αγραφιώτης είπε στην ΕΕ της ΕΠΟ:

«Θέλω να καταγραφεί στα πρακτικά. Ντρέπομαι ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που δεν μπορεί η Ομοσπονδία να διοργανώσει έναν τελικό Κυπέλλου με κόσμο. Οι τελικοί δεν γίνονται για τις ΕΠΣ και τους χορηγούς, αλλά για τους φιλάθλους. Τους φιλάθλους τους αποκλείει η ΕΠΟ. Ούτε ο Μπέος, ούτε η Αστυνομία».

 

Τελευταία Νέα