Το ΑΙ απαντά στο Gazzetta: Ο Λεμπρόν υδραυλικός, ο Μόντριτς ψαράς και παίκτες σε διαφορετικά επαγγέλματα!

What If What If
Το ΑΙ απαντά στο Gazzetta: Ο Λεμπρόν υδραυλικός, ο Μόντριτς ψαράς και παίκτες σε διαφορετικά επαγγέλματα!

bet365

Το Artificial Intelligence στα χέρια του… Gazzetta. Παλιοί και νέοι αστέρες του αθλητισμού, μπαίνουν στο μικροσκόπιό μας αφού αναρωτηθήκαμε «τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν αν δεν βρίσκονταν στα γήπεδα;»

Αντετοκούνμπο, Τότι, Μόντριτς, Ροναλντίνιο, Σαλάχ, Κριστιάνο, Χάμες και Λεμπρόν ήταν οι παίκτες που επιλέξαμε για να τους δούμε σε άλλες δουλειές σε ένα... παράλληλο σύμπαν.


Μέσω Midjourney για τις εικόνες και ChatGPT για όλο το κείμενο, η Τεχνητή Νοημοσύνη βρίσκεται ξανά στο Gazzetta με τα γραφιστικά που προέκυψαν να είναι εντυπωσιακά.


Δείτε τις μεταμορφώσεις των παικτών και το κείμενο του ChatGPT:

  • Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γνωστός και ως «Greek Freak», είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας των Milwaukee Bucks. Αν δεν ήταν μπασκετμπολίστας, θα μπορούσε να είχε κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο ή στο στίβο. Tο ύψος και οι αθλητικές του ικανότητες τον κάνουν κατάλληλο για αθλήματα. Εκτός αθλητισμού, ο Γιάννης θα μπορούσε να είχε γίνει επιχειρηματίας δεδομένης της ευφυΐας και της εργασιακής του ηθικής. Έχει επίσης εκφράσει ενδιαφέρον για την επιστήμη των υπολογιστών επομένως μια καριέρα στην τεχνολογία είναι επίσης μια πιθανότητα. Η αποφασιστικότητά του, τον καθιστούν ικανό να διαπρέψει σε πολλούς τομείς.

giannis

  • Αν και η τεχνογνωσία του Φραντσέσκο Τότι είναι στον αθλητισμό, εάν επρόκειτο να ακολουθήσει μια καριέρα εκτός αυτού, θα μπορούσε να εξετάσει τους τομείς της επιχειρηματικότητας, της μόδας ή των μέσων ενημέρωσης. Ως λάτρης της μόδας με τη δική του σειρά ρούχων, θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει μια καριέρα στο σχέδιο μόδας, το μάρκετινγκ ή το λιανικό εμπόριο. Εναλλακτικά, λαμβάνοντας υπόψη τις δεξιότητες και το χάρισμά του στον δημόσιο λόγο, θα μπορούσε να την βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης ως τηλεοπτικός παρουσιαστής. Ανεξάρτητα από την επιλογή της σταδιοδρομίας του, οι ηγετικές ικανότητες, η εργασιακή ηθική και η δημιουργικότητα του Τότι θα τον έκαναν επιτυχημένο σε όποιον τομέα επιλέξει.

totti

  • Ο Ροναλντίνιο θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Εάν επρόκειτο να ακολουθήσει μια καριέρα εκτός του αθλητισμού, θα μπορούσε να εξετάσει τους τομείς της μουσικής ή της ψυχαγωγίας. Ο Ροναλντίνιο είναι γνωστό ότι έχει πάθος για τη μουσική και έχει κυκλοφορήσει ακόμη και πολλά single. Θα μπορούσε να είχε γίνει τραγουδιστής, τραγουδοποιός ή παραγωγός. Εναλλακτικά, δεδομένης της χαρισματικής προσωπικότητάς του και της αγάπης του για τη διασκέδαση των ανθρώπων, θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει μια καριέρα στην υποκριτική ή στις κωμικές παραστάσεις.

ronaldinho

  • Αν και ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι παγκοσμίως γνωστός για τις απίστευτες ποδοσφαιρικές του ικανότητες, είναι επίσης ένας ταλαντούχος τεχνίτης. Μάλιστα, δούλευε με τον πατέρα του ως ξυλουργός πριν γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αν δεν ακολουθούσε μια καριέρα στο ποδόσφαιρο, θα μπορούσε να συνέχιζε να εργάζεται στην ξυλουργική επιχείρηση ή να είχε εξερευνήσει άλλους τομείς της κατασκευής όπως υδραυλικά ή ηλεκτρολογικές εργασίες. Δεδομένης της εργασιακής του ηθικής και της προσοχής του στη λεπτομέρεια στο γήπεδο ποδοσφαίρου, είναι πιθανό να είχε διαπρέψει σε όποιον τομέα επέλεγε να ακολουθήσει.

salah

  • Ο Λούκα Μόντριτς είναι γνωστό πως είναι φανατικός λάτρης του ψαρέματος και ξοδεύει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του στο νερό. Είναι πιθανό να είχε ασχοληθεί με την αλιεία ή συναφείς βιομηχανίες, όπως η θαλάσσια βιολογία, η διατήρηση ή ακόμα και η κατασκευή σκαφών. Εναλλακτικά, δεδομένης της ευφυΐας και της τακτικής του δεινότητας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει μια καριέρα σε επιχειρήσεις ή διοίκηση. Οποιαδήποτε καριέρα επέλεγε πιθανότατα να χαρακτηριζόταν από την ίδια αφοσίωση και αποφασιστικότητα που τον έκαναν επιτυχημένο ποδοσφαιριστή.

modric

  • Αν ο Cristiano Ronaldo επρόκειτο να ακολουθήσει μια επαγγελματική ενασχόληση εκτός του αθλητισμού, θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να γίνει σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, δεδομένου του έντονης ενασχόλησής του με την αισθητική και το design. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να ακολουθήσει μια καριέρα στον χώρο της μόδας, όπως να ξεκινήσει τη δική του σειρά ρούχων ή να εργαστεί ως στυλίστας, δεδομένης της αίσθησης του στυλ και της νοοτροπίας του για τη μόδα. Έχει πολλές επιλογές στη διάθεσή του και με το μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων και τα ενδιαφέροντά του, θα μπορούσε να διαπρέψει σε μια ποικιλία επαγγελμάτων εκτός του αθλητισμού.

cristinao

  • Ο Χάμες Ροντρίγκες, Κολομβιανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έχει μεγάλο σύνολο δεξιοτήτων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν καλά σε άλλους κλάδους εκτός του αθλητισμού. Για παράδειγμα, έχει εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες στο μάρκετινγκ ή τις δημόσιες σχέσεις. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να εργαστεί στον κλάδο της τεχνολογίας, δεδομένου του ενδιαφέροντός του για τα social media και το ψηφιακό μάρκετινγκ. Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει πολλές επιλογές στη διάθεσή του και με το μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων και τα ταλέντα του, θα μπορούσε να διαπρέψει σε διάφορους τομείς εκτός του αθλητισμού.

james

  • Αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επρόκειτο να ακολουθήσει μια εργασία εκτός του αθλητισμού, θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να γίνει ξυλουργός, ηλεκτρολόγος ή υδραυλικός, δεδομένου του ενδιαφέροντός του για έργα DIY και τη βελτίωση του σπιτιού. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να εργαστεί ως σκηνοθέτης ή κηπουρός, δεδομένης της αγάπης του για την ύπαιθρο και τη φύση. Επιπλέον, θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να εργαστεί ως τεχνίτης, να εκτελεί γενικές εργασίες επισκευής και συντήρησης σπιτιού για πελάτες. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει πολλές επιλογές στη διάθεσή του και με το μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων και τα ενδιαφέροντά του, θα μπορούσε να διαπρέψει σε διάφορα εύχρηστα επαγγέλματα εκτός του αθλητισμού.

lebron


Στείλτε μας τα δικά σας "What Ifs" και δείτε την ιστορία να αλλάζει!

Επιμέλεια - Συντονισμός: Παναγιώτης Γκανάς
Art Direction: Χρήστος Ζωίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

What If
What If

Το "What If" του Gazzetta είναι εδώ και ξαναγράφει την ιστορία με τη βοήθεια της Tεχνητής Nοημοσύνης. Μέσα από τα μάτια του Artificial Intelligence (AI), το Gazzetta απαντά στα μεγαλύτερα αθλητικά "What if" της ιστορίας, τα οπτικοποιεί και αλλάζει τους κανόνες του storytelling! Εμείς ρωτάμε, οι μηχανές απαντούν. Εμείς δίνουμε τα prompts και κατευθύνουμε τους αλγόριθμους, οι μηχανές σχεδιάζουν. Και το αποτέλεσμα έρχεται στις οθόνες σας, μέσω του μεγαλύτερου αθλητικού site της χώρας, το οποίο πλέον μιλά και τη γλώσσα του AI!