bwin Fans Final: Καμπιάσο & Λουίς Γκαρσία σε περιμένουν στον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη!

Newsroom
bwin Fans Final: Καμπιάσο & Λουίς Γκαρσία σε περιμένουν στον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη!
Εμπειρία ζωής, το απόλυτο VIP ταξίδι που έχει προορισμό την Puskás Aréna. H bwin σου προσφέρει την ευκαιρία να ζήσεις μια ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Η bwin δίνει σ’ εσένα κι έναν φίλο σου φανέλα βασικού και την ευκαιρία να ζήσεις το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο! Μέσα από το "bwin Fans Final" διεκδικείς ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη, για να παρακολουθήσεις τον τελικό του Europa League και να παίξεις την επόμενη μέρα στο γήπεδο του τελικού μπάλα μαζί με Καμπιάσο & Λουίς Γκαρσία .

bwin Fans Final: Πτήσεις & διαμονή, 2 εισιτήρια τελικού, συμμετοχή σε ποδοσφαιρικό αγώνα με Καμπιάσο και Λουίς Γκαρσία!

Θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις σεμινάριο τακτικής, να συναντήσεις τους UEFA Legends, Εστεμπάν Καμπιάσο και Λουίς Γκαρσία και να παίξεις μαζί τους σε αληθινή αναμέτρηση

Ναι, πολύ σωστά! Η bwin σου δίνει στην κυριολεξία φανέλα κι εσύ θα έχεις δίπλα σου στον αγωνιστικό χώρο της Puskás Aréna, τον πρώην αμυντικό μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ίντερ και του Ολυμπιακού και τον άλλοτε επιτελικό χαφ της Μπαρτσελόνα, της Λίβερπουλ και του Παναθηναϊκού.

bwin Fans Final: Κλείνεις θέση στον τελικό του Europa League και παίζεις μπάλα με τους Καμπιάσο και Γκαρσία!

Αν πιστεύεις ότι… κατέχεις τα μυστικά της μπάλας δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για να να μπεις στην κλήρωση, για να διεκδικήσεις μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία στο bwin fans final!

Ένα ταξίδι ζωής κι ένα ποδοσφαιρικό όνειρο με συμπαίκτες τους Εστέμπαν Καμπιάσο και Λουίς Γκαρσία.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Τελευταία Νέα