Το βίντεο του ΟΠΑΠ για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Newsroom
Το βίντεο του ΟΠΑΠ για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας
Δυνατό μήνυμα από πέντε αθλήτριες.

«Στήριξη κάθε μέρα». Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που στέλνουν πέντε αθλήτριες, οι οποίες έχουν στο πλευρό τους τον ΟΠΑΠ.

Η Εβίνα Μάλτση, μία από τις κορυφαίες αθλήτριες που φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, η Κατερίνα Σωτηρίου, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, η Κορίνα Πολίτη, πρωταθλήτρια των 200 και 400 μέτρων και ΟΠΑΠ Champion, η Αθηνά Παπαφωτίου, βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού ΑΟ, και η Σοφία Κόγγουλη, παίκτρια της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, τονίζουν πως ο γυναικείος αθλητισμός χρειάζεται στήριξη κάθε μέρα και όχι μόνο μία φορά τον χρόνο, στις 8 Μαρτίου.

Το μήνυμά τους γίνεται πράξη μέσω του ΟΠΑΠ, ο οποίος στέκεται στο πλευρό του γυναικείου αθλητισμού «σήμερα και κάθε μέρα». Ο ΟΠΑΠ στηρίζει έμπρακτα, ως Χορηγός τους, τις Εθνικές Ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου Γυναικών, όλες τις γυναικείες ομάδες του Παναθηναϊκού ΑΟ, τις αθλήτριες του ΣΕΓΑΣ και τις ΟΠΑΠ Champions.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα