Η συγκλονιστική ομιλία της Σοφίας Μπεκατώρου στα Gazzetta Awards: «Κάποιοι πονάνε και δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους» (vid)

Newsroom
Η συγκλονιστική ομιλία της Σοφίας Μπεκατώρου στα Gazzetta Awards: «Κάποιοι πονάνε και δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους» (vid)

bet365

Η Σοφία Μπεκατώρου βραβεύτηκε ως Legend στα Gazzetta Awards 2022 by bwin και συγκλόνισε με την ομιλία της, καλώντας όλους να μην στέκονται απαθείς μπροστά στην κοινωνική αδικία.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης μας, Σοφία Μπεκατώρου, έχει αποδείξει με τις πράξεις της πως είναι Πρωταθλήτρια εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τα τελευταία χρόνια βρήκε το σθένος να κυνηγήσει τους δαίμονές της, αυτούς που την κακοποίησαν στο παρελθόν και να βγει μπροστά, συμπαρασύροντας με το κουράγιο της εκατοντάδες ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσής της στα Gazzetta Awards 2022 by bwin ως Legend του ελληνικού αθλητισμού, η Μπεκατώρου συγκλόνισε με την ομιλία της, καλώντας όλους να μην στέκονται απαθείς μπροστά στην κοινωνική αδικία.

«Ο καθένας και η καθεμία σήμερα εδώ, έχουμε τη δυνατότητα όταν επιστρέψουμε στο χώρο που κινούμαστε, να κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάναμε άλλες φορές. Να μην γελάσουμε με ένα σεξιστικό αστείο, να μην χτυπήσουμε στην πλάτη κάποιον, ο οποίος θα βγαίνει με ανήλικα, να μην κάνουμε τα στραβά μάτια αν ένας καθηγητής δεν μιλήσει για κάτι που είδε και θα έπρεπε να κάνει μια αναφορά. Ξέρετε, η κοινωνική αλλαγή δεν γίνεται από ένα άτομο, πρέπει να συμμετέχουμε όλοι μας και δεν πρέπει να κοιμόμαστε καλά, γιατί κάποιοι άλλοι πονάνε και δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους και να ζήσουν όπως εμείς τώρα. Οπότε όλοι μαζί μόνο μπορούμε να προχωρήσουμε και σας ευχαριστώ που με ακούσατε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα