Gazzetta Awards 2022 by bwin, Τσαπατάκης: «Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε»

Newsroom
Gazzetta Awards 2022 by bwin, Τσαπατάκης: «Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε»

bet365

Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης, βραβεύτηκε στα Gazzetta Awards 2022 by bwin ως ο «Αθλητής με Αναπηρία της Χρονιάς».

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία της χρονιάς στο Gazzetta Awards 2022 by bwin. Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στο Μέγαρο Μουσικής, όμως έστειλε το μήνυμα του διαδικτυακά.

«Συγγνώμη που το κάνω διαδικτυακά, αλλά ευχαριστώ το Gazzetta που με έβαλε υποψήφιο για αθλητή της χρονιάς. Είναι ένα βραβείο που δεν δείχνει τον Αντώνη σαν αθλητή, αλλά ότι στους καιρούς αυτούς όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε. Μετά από 10 χρόνια αποτυχιών, αυτές αποτέλεσαν τη σκάλα μου να ανέβω στο βάθρο του καλύτερου αθλητή. Δεν είναι προσωπική επιτυχία, αλλά έγινε με την βοήθεια των χορηγών μου. Και αυτή την αγκαλιά να κάνουμε όλοι μαζί στους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και την Συρία. Δεν είμαστε μονοι μας σε αυτό τον κόσμο. Οποτε σας παρακαλώ σε όσες καμπάνιες συγκεντρώνεται υλικό, να το πράξουμε. Ευχαριστώ πολύ», ανέφερε ο Αντώνης Τσαπατάκης.

 

Τελευταία Νέα