ΓεροΓιοβάισα: Επιστρέφω δυνατός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Επιστρέφω δυνατός!

bet365

Η Παρί μου τα χάλασε, η Μίλαν με εκτόξευσε, αλλά η Κυριακή υπόσχεται συγκινήσεις... ταμειακές. Μη φύγετε!

«Να καταπιείς τα σπαθιά γέροντα...» ήταν κάποια από τα σχόλια μετά το τέλος της αναμέτρησης της Παρί με τη Μπάγερν. Ναι, ήμουν σίγουρος πως οι Παριζιάνοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εχω μερίδιο ευθυνών, αλλά το στοίχημα χάθηκε για λίγα εκατοστά... Ελάτε τώρα, πανηγυρίσατε στο γκολ του Μπαπέ κι αν μετρούσε, τότε, η ανατροπή ήταν σίγουρη! Το άλλο ματσάκι πέρασε εύκολα, νίκη της Μίλαν και Under 2.5. Eυχαριστώ!



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Premier League, αλλά δεν έχει κερδίσει κανένα από τα δυο τελευταία ματς κόντρα στη Λέστερ στο Old Trafford. Η τελευταία φορά που το αρνητικό σερί έφτασε στα 3 παιχνίδια ήταν το 1977. Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει, αλλά η ομάδα του Τεν Χαγκ είναι στο «κόλπο» για την κούπα, κι ας με λένε κάποιοι... γραφικό! Στο 1.57 βρίσκουμε τον άσο.


Ωρα για Build A Bet, ώρα για ντέρμπι! Στην Τούμπα θα γίνει «μάχη», ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί, η ΑΕΚ... μπλέκει αν χάσει έδαφος! Θα σκοράρουν οι δυο ομάδες; Da! Over 4.5 κόρνερ και γκολ ο Νέλσον Ολιβέιρα! Ετσι, για τους ωραίους τρελούς!

Ένα θηρίο είναι πιο επικίνδυνο όταν είναι πληγωμένο. Αυτή είναι η κατάσταση της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν μπροστά τους τρία μεγάλα παιχνίδια κόντρα σε Μαρσέιγ για το κύπελλο, Μονακό για το πρωτάθλημα και Μπάγερν Μονάχου για το Champions League. Απολογισμός; Τρεις ήττες! Φυσικά μια ομάδα με ποδοσφαιριστές αυτού του βεληνεκούς δεν γίνεται να μην... ξεσπάσει μετά από ένα τέτοιο σερί και εν προκειμένω η «άτυχη» θα είναι η Λιλ. Οι Λιλουά έχουν αμυντικά προβλήματα, όπως φάνηκε στο ματς με τους Παριζιάνους στον πρώτο γύρο, στο οποίο έχασαν εντός έδρας με 7-1. Θα επιλέξουμε ένα... χαλαρό Build A Bet, με νίκη της Παρί, Over 2.5 γκολ και anytime σκόρερ τον Κιλιάν Μπαπέ σε τιμή τριπλασιασμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα