Ο τελικός και οι «τελικοί»

Newsroom
Ο τελικός και οι «τελικοί»

bet365

Ώρα στέψης για Ισπανία ή Γαλλία στο μπάσκετ, σημείο από Ιταλία και διπλή ευκαιρία από Ελλάδα

Καλή Κυριακή σε όλους τους αναγνώστες του gazzeta.gr. Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε Κυριακή, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την περιήγηση στο σημερινό κουπόνι με τα προγνωστικά στοιχήματος. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές μας ο τελικός του Eurobasket, ούτε όμως και δύο πολύ σημαντικά ματς σε Serie A και Super League για διαφορετικούς λόγους. Πάμε να δούμε τι επιλέξαμε.

Ξεκινάμε με κουπόνι μπάσκετ. Λίγοι περίμεναν – μαζί μ’ αυτούς κι εγώ – ότι αυτές οι δύο χώρες θα έφταναν στον τελικό. Ισπανία-Γαλλία το ζευγάρι που ξεπέρασε όποιο εμπόδιο βρέθηκε στον δρόμο τους μετά τη φάση των ομίλων. Μάλιστα, πριν από την έναρξη του τουρνουά η Ισπανία είχε απόδοση 15.00 (!) για κατάκτηση. Τότε σκέφτηκα «πολύ δύσκολο με αυτό το υλικό, μακάρι να πέσει πάνω στον Γιάννη και την παρέα του»… Τώρα αφήστε τι σκέφτομαι!

Η Γαλλία από την πλευρά της, έκανε κάποιες… χαζές ήττες στον όμιλο. Ίσα-ίσα για να μας μπερδέψει δηλαδή. Ότι και καλά, δεν ήταν για ψηλά. Ωπ, να και οι «τρικολόρ» στη διεκδίκηση του τροπαίου και μάλιστα ως φαβορί. Δικαίως κατά τη γνώμη μας, αλλά θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να ξεπεράσουμε αυτό το 1.60 (περίπου) του διπλού. Γι’ αυτό τον λόγο θα πάμε στο 2 (-2.5) σε απόδοση 1.83 που μοιάζει αρκετά πιθανή επιλογή. Ως ειδικό, βρήκαμε εξαιρετικό το combo του Γκομπέρ με 15+ πόντους και 11+ ριμπάουντ σε ενισχυμένη απόδοση 4.45.

Συνεχίζουμε με προγνωστικά ποδοσφαίρου. Πάμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το Άρης-Ολυμπιακός. Ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο των «κιτρίνων» που θέλουν να κάνουν επανεκκίνηση με θετικά αποτελέσματα και καλή πορεία μετά τα πειράματα στην αρχή της σεζόν. Για τον Ολυμπιακό, συνεχίζονται όμως. Σχεδιασμός με σούπερ ηχηρά ονόματα (Μαρσέλο, Χάμες, Μπακαμπού) αλλά με πρόβλημα στο ζήτημα προπονητή. Στο «μένει» ή «φεύγει» ο Κορμπεράν, αναμένουμε να δούμε πού θα καθίσει η μπίλια.

Μετά το ματς με τη Φράιμπουργκ, δεν μου πάει με τίποτα το χέρι στο διπλό. Σε τέτοια κατάσταση οι «ερυθρόλευκοι», είναι μεγάλο ερωτηματικό πώς θα αντέξουν την πίεση μιας «καυτής» έδρας όπως η αποψινή. Με συνοπτικές διαδικασίες, πάμε στο 1Χ σε απόδοση 1.98.

Κλείνουμε με έναν ακόμη «τελικό». Αυτός της «Γηραιάς Κυρίας» στην Ιταλία. Μόντσα-Γιουβέντους το ζευγάρι που μας ενδιαφέρει εδώ. Ουραγός η νεοφώτιστη, στο -4 οι «μπιανκονέρι» που έμειναν χωρίς νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ και ψάχνουν εξιλέωση. Παρά τις απουσίες και τη «μουρμούρα» στα πέριξ, θεωρούμε πως το φαβορί μπορεί να επικρατήσει και ποντάρουμε στο διπλό του 1.80 ως τρίτη και τελευταία επιλογή της σημερινής στήλης.

Θα παίξουμε μονά αποδεκτά τις επιλογές του μπάσκετ και ξεχωριστά την ποδοσφαιρική δυάδα. Εσείς μπορείτε να κρατήσετε ό,τι σας αρέσει. Καλή επιτυχία!

 

Τελευταία Νέα