Η «Αθλητική Δράση» Δράμας δίνει δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό σε παιδιά για 7η χρονιά

Newsroom
Η «Αθλητική Δράση» Δράμας δίνει δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό σε παιδιά για 7η χρονιά

bet365

Σπουδαία πρωτοβουλία από τον Ιερός Ναός Αγίου Χρυσοστόμου Δράμα, ο οποίος σε συνεργασία με τον Αντώνη Κασδοβασίλη πραγματοποιεί δωρεάν κοινωνική δράση με σκοπό να έχουν όλο και περισσότερα παιδιά πρόσβαση στον αθλητισμό.

Για 7η χρονιά το πρόγραμμα «Αθλητική - Δράση» από τον Ιερό Ναό Αγίου Χρυσοστόμου Δράμας, έρχεται να δώσει δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό σε παιδιά ηλικίας 8-15 ετών.

Η ανακοίνωση:

Ο Ιερός Ναός Αγίου Χρυσοστόμου Δράμας σε συνεργασία με τον προπονητή ποδοσφαίρου UEFA A, Αντώνη Κασδοβασίλη, υλοποιεί την καινοτόμο δράση του κοινωνικού αθλητισμού. Το πρόγραμμα "Αθλητική - Δράση" αποτελεί μοναδική πρωτοβουλία στην πόλη της Δράμας και στόχος είναι η ευκολότερη πρόσβαση στην αθλητική ενασχόληση.

Υπεύθυνος Προγράμματος: Αντώνης Κασδοβασίλης, Τηλ. 6993111335
Ωρα προσέλευσης: 18.00 - Ωρα έναρξης 18.30 - από 8-15 ετών

Δράμα: Γήπεδο Ακρίτα - 8-13 Αυγούστου 2022

Θα παραστούν βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Δόξας.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα η συμμετοχή είναι δωρεάν και λόγω περιορισμένων θέσεων θα γίνεται με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

aaa

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα