Η Kingbet σας στέλνει ταμείο

Newsroom
Η Kingbet σας στέλνει ταμείο

bet365

Δείτε τις σημερινές προβλέψεις από αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όχι μόνο.

Χορταστικό το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα με αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές για όλα τα γούστα.

Προγνωστικά Κλουζ – Πιούνικ

Ξεκίνημα από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με το Κλουζ- Πιούνικ στη ρεβάνς του 0-0. Μαγική εικόνα το πρώτο παιχνίδι. Οι Ρουμάνοι σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες, κάτι που έκανε έξαλλο τον κόουτς Πετρέσκου. Ακολούθησε η ήττα από τη Σέπσι με 2-1 στο εγχώριο Σούπερ Καπ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγιναν αρκετές αλλαγές, αφού το μυαλό όλων βρίσκεται στο αποψινό. Διακαής πόθος των γηπεδούχων η συμμετοχή στους ομίλους. Η Πιούνικ στις 11 πιο πρόσφατες εξόδους της στη διοργάνωση έχει μόλις μία νίκη επί της Φολγκόρε. Από αυτά τα 11 ματς στα 9 ηττήθηκε. Πολύ δύσκολα θα αντέξει στην πίεση. Η Κλουζ θα μπει με το πόδι στο γκάζι, θα ψάξει το γρήγορο γκολ που θα αποβάλλει το άγχος και είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τον άσο από ημίχρονο στο 1.80!

Προγνωστικά Ρέιθ Ρόβερς – Πίτερχεντ

Στο Λιγκ Καπ Σκωτίας διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, αλλά πρώτη για τη Ρέιθ Ρόβερς που είχε ρεπό στην πρεμιέρα. Στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο, με πιο πρόσφατο το 4-0 επί της Αλόα στην πρόβα τζενεράλε. Πέρσι έχασε τα πλέι οφ ανόδου στην Τσάμπιονσιπ για δύο βαθμούς. Οι προσθήκες των Μίλεν, Μπράουν και Ιστον σε άμυνα και μεσαία γραμμή είναι πολύ καλές. Απέναντί της θα βρεθεί η Πίτερχεντ, η οποία έρχεται από εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Αμπερντίν. Έδειξε προβλέψιμη επιθετικά, ενώ σε συνθήκες πίεσης δεν απέφυγε το λάθος στα μετόπισθεν. Η Ρέιθ θα μπει πολύ αποφασισμένη στο χορτάρι, αφού για να έχει ελπίδες πρωτιάς επιβάλλεται να πάρει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Περιμένουμε να κάνει το καθήκον της επιβεβαιώνοντας τον άσο του 1.60 στο Ρέιθ Ρόβερς - Πίτερχεντ!

Προγνωστικά Ίντερ Μαϊάμι – Φιλαδέλφεια

Στο MLS θα ασχοληθούμε με το Ίντερ Μαϊάμι – Φιλαδέλφεια, στο οποίο οι γηπεδούχοι έχουν τον χαρακτήρα του αουτσάιντερ. Σίγουρα το ότι οι Φίλις έρχονται από το 7-0 κόντρα στην Ουάσινγκτον σημαίνει πολλά για τη δυναμική τους. Το θέμα είναι πως μακριά από το σπίτι τους έχουν μόλις μία νίκη σε οκτώ ματς. Από την άλλη η Ίντερ έχει να ηττηθεί τρεις ολόκληρους μήνες στην έδρα της. Είναι ξεκάθαρο πως ποντάρει σε αυτή για να βρεθεί φέτος στα πλέι οφ. Συνυπολογίζοντας και το ότι δεν ηττήθηκε στις δύο προηγούμενες συναντήσεις της με τη Φιλαδέλφεια θα επιλέξουμε το 1Χ στο 1.58!

 

Τελευταία Νέα